PRVI ROĐENDAN ŠABANOVE UNUKE: Organizovana gala proslava, bajkovita dekoracija ostavlja bez dala - Ilda ZAPEVALA pred punom salom!

Autor:

Zabava

11.01.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo i Marina napravili rođendan iz snova svojoj mezimici!

PRVI ROĐENDAN ŠABANOVE UNUKE: Organizovana gala proslava, bajkovita dekoracija ostavlja bez dala - Ilda ZAPEVALA pred punom salom!

Foto: Instagram.com

Mihajlo Šaulić

Mihajlo Šaulić, sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, zakleo se na večnu ljubav svojoj izabranici Marini, sa kojom je nedavno dobio ćerku Manju. Gala žurka koja je organizovana povodom prve godišnjice Manjinog rođenja bila je obeležena elegancijom i raskoši, a sve je bilo u znaku ružičaste boje, koja je dominirala prostorom.

Ponosni roditelji su sa malom Manjom pozirali u svojim elegantnim izdanjima, a Mihajlo Šaulić nije skidao osmeh sa lica tokom čitavog događaja. Sestre su se takođe pridružile proslavi, a Ilda je čak zapevala, donoseći dodatnu radost svima prisutnima.

Na gala žurki povodom Manjinog rođendana nije manjkalo ni ukusnih poslastica, a ogromna torta bila je glavna atrakcija. Slavljenica se radovala torti, dok su svi prisutni uživali u veselju i slavlju.

Ilda Šaulić je jednom prilikom otkrila koliko je poseban ovaj događaj za celu porodicu, ističući da su svi jedva čekali da Mihajlo pronađe pravu ženu za sebe i osnuje porodicu. Emotivno je govorila o radosti koja ih je obuzela, ističući da je dolazak nove bebe u porodicu Šaulić bio poseban trenutak koji su svi nestrpljivo iščekivali.

- Ja sam bila najveselija, naravno da je ovo za nas poseban dan, emotivan. Ali meni je puno srce, za ovo se živi. Toliko smo dugo čekali da Mihajla oženimo, da nađe pravu ženu za sebe, očekuju i prinovu. Još jedna devojčica će biti u porodici Šaulić. Danas je posebni dan da se veselimo i radujemo za njihovu ljubav i sreću - rekla je pevačica tada, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading