SLOBA RADANOVIĆ RAZNEŽIO PRATIOCE: Podelio emotivan trenutak sa sinom, prizor nikog ne ostavlja RAVNODUŠNIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač uživa u svakom trenutku sa svojim naslednikom!

SLOBA RADANOVIĆ RAZNEŽIO PRATIOCE: Podelio emotivan trenutak sa sinom, prizor nikog ne ostavlja RAVNODUŠNIM! (FOTO)

Foto: Republika TV

Pevač Sloba Radanović postao je tata pre godinu dana, a od tada ne krije sreću zbog uloge oca. Nedavno je na društvenim mrežama podelio preslatku fotografiju sa sinom Damjanom dok je spavao. Ovaj intimni trenutak oduševio je fanove, pokazujući očinsku nežnost i pažnju.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović

Sloba je nedavno sa sinovima svoje supruge Jelene otišao u šumu kako bi obeležili Badnji dan. Jelena je pripremila hleb i so za ovu priliku, a zatim ih ispratila u šumu. Uz baterijsku lampu, porodica je krenula u šetnju dok su u pozadini odjekivali stihovi pesme "Badnjak" Baje Malog Knindže. Ovaj običaj pokazuje njihovu privrženost tradiciji i crkvi, što dodatno oslikava njihovu porodičnu povezanost i duhovnost.

Radanovići su pokazali posvećenost porodičnim vrednostima i tradiciji, ističući svoju vernost i naklonost prema crkvi. Ovi detalji otkrivaju njihovu duboku povezanost sa svojim korenima i duhovnim identitetom.


Pevač Sloba Radanović je očigledno pronašao ispunjenje u ulozi oca, te uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim sinom. Njegova otvorenost i iskrenost na društvenim mrežama omogućavaju fanovima uvid u njegovu porodičnu sreću i radost. S obzirom na to da se Damjanov prvi rođendan brzo približava, sigurno je da će ova mlada porodica imati još mnogo divnih trenutaka koje će podeliti sa svojim pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading