DEČKO NINE ĐOGANI IZA REŠETAKA: Otkriveno šta Lunina sestra SVAKODNEVNO radi u Centralnom zatvoru!

Autor:

Zabava

10.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabelina i Gagijeva ćerka redovno posećuje svog dečka, koji se nalazi iza rešetaka!

DEČKO NINE ĐOGANI IZA REŠETAKA: Otkriveno šta Lunina sestra SVAKODNEVNO radi u Centralnom zatvoru!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Nina Đogani (19), ćerka muzičara i bivših rijaliti učesnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija, od proletos je u vezi sa momkom koji se trenutno nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, saznaje "Kurir".

Iako su u vezi nekoliko meseci, identitet mu krije od provg dana, pa je tako i na objavama na društvenoj mreži Instagram preko njegovog lica na fotografijama uvek stavljala emotikone srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Đogani sa dečkom

Kako gorepomenuti medij navodi, novih fotografija sa njim nema, jer se on nalazi iza rešetaka, a ona redovno odlazi u Centralni zatvor, kako bi mu odnela hranu tokom posete. Anabelina i Gagijeva ćerka je i danas posetila svog dečka, nešto pre 10.30 časova ujutru, a na sebi je imala kratku bundu, helanke i čizme, dok je preko glave stavila kapuljaču. Đoganijeva je stajala u redu, ali je sve vreme izbegavala da lice okrene ka ulici, a glavu je držala u pognutom položaju i bilo je jasno da se trudi da je što manje ljudi prepozna.

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Đogani krije identitet svog dečka

Isto se ponašala i kada je izašla iz Centralnog zatvora. Tada je sa njom bila jedna devojka s kojom je razgovarala u dvorištu, nakon čega su stale pored ulaza. Nina je sve vreme bila okrenuta ka zidu, a kapuljaču nije skidala ni u jednom momentu, piše "Kurir". Inače, Nina Đogani je sa sadašnjim momkom letos bila na moru u Crnoj Gori, gde su ih uhvatili paparaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

10.01.2024 22:02

Ako u 10,30h ide redovno u CZ kad ide u skolu. Mislim ako ide u skolu. I posle kriv rijaliti, momci itd a oni savrsena porodica