GLUMICA SE SLOMILA PRED KAMERAMA! Progovorila o ocu, pa ZAJECALA: "Nisam ga ni zagrlila pred smrt!"

Autor:

Zabava

13.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Gavrilović je otvoreno progovorila o svom najvećem stresu i otkrila najtužniji momenat u životu.

GLUMICA SE SLOMILA PRED KAMERAMA! Progovorila o ocu, pa ZAJECALA: "Nisam ga ni zagrlila pred smrt!"

Foto: youtube.com/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Atraktivna glumica Jelena Gavrilović potpuno se slomila pred televizijskim kamerama i progovorila o svom najvećem bolu. Gubitak oca doživela je kao najveći životni stres, zbog čega je potražila i stručnu pomoć.

- Kada sam želela da pričam na ovu temu, morala sam da se dotaknem korone, zato što svako je izgubio nekoga za vreme korone ili neko poznaje nekoga ko je izgubio nekoga. Zaista, kako to u našem narodu kažu – kako glup način da se umre. Ja se nikada neću oporaviti od toga, sigurno, od tog načina. Negde sam naučila da živim sa tim i to je sasvim normalno, nekako se čovek oprosti i zna da će doći taj trenutak, ali ja nisam, iskreno, bila spremna - rekla je glumica u emisiji "RTS ordinacija" i dodala da je duboko verovala da će se njen otac, koji je tada bio priključen na respirator, zaista oporaviti.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

 

Prisetila se kako je njena drugarica iz detinjstva, noć pred smrt njenog oca, bila na zameni u Bolnici „Dragiša Mišović“ i umesto nje je otišla da ga zagrli pošto ona nije mogla. Prisećajući se toga glumica je zaplakala i otvoreno priznala i da je potražila stručnu pomoć i obratila se psihologu.

- Taj razgovor mi je pomogao da otpustim neke stvari. Uvek ostanu neke rečenice koje su nedorečene, neke stvari koje nisi izrekao. Kažem, eto volela bih da sam imala priliku, možda, da još nešto kažem - prisećala se Jelena i ponovo zaplakala:

- Htela sam da ga pitam za jedan potez u šahu i tako neke glupe, potpuno beznačajne stvari koje su svakodnevne - dodala je glumica.

Praznici su, kako je istakla, najteđi za porodicu, a njena je bez glave kuće dočekala prvu Novu godinu i Božić.

- To je teško, ali onda, kao što je u životu prirodna smena, tako smo i mi dobili prinovu u kući, moj brat je dobio sina i onda se to domaćinsko mesto popunilo i lakše podnosimo. Ti prvi praznici su bili jako teški, to je za sve ljude lično koji su prošli neki gubitak. Uvek ti fali, šta bi on rekao, pa šta bismo mi sad svi zajedno. Tako živeći naš svakodnevni život, stvarno ne cenimo, svakog člana treba ponaosob ceniti, provoditi vreme sa roditeljima. Ljubav se, nažalost, kod nas podrazumeva, a nije tako - poručila je Jelena Gavrilović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading