Jelena Gavrilović SPRŽILA LICE KISELINOM pred PREMIJERU filma u Londonu! EVO ŠTA SE DESILO!

Autor:

Zabava

08.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica izazvala je veliku pažnju svetske javnosti na premijeri filma "Gassed up".

Jelena Gavrilović SPRŽILA LICE KISELINOM pred PREMIJERU filma u Londonu! EVO ŠTA SE DESILO!

Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Tanjug

Naša glumica Jelena Gavrilović izazvala je veliku pažnju u Londonu na sinoćnoj premijeri britanskog filma "Gassed Up" u kome igra jednu od uloga.
Zajedno sa ekipom filma Jelena se pojavila na crvenom tepihu londonskog Picturehouse Central, u kreaciji domaćeg dizajnera Stefana Đokovića.

Kako je otkrila u snimku na svom Instagram profilu, glumica je pred premijeru doživela peh budući da je u trenutku kada treba da zablista pred blicevima fotoreportera iz celog sveta spržila lice kiselinom. Ipak, do premijere je uspela da sanira problem i prekrije šminkom. Bez obzira na peh Jelena je zablistala na crvenom tepihu i plenila lepotom i pozitivnom energijom.

Republika

Foto: instagram.com/jelenagavrilovicofficial

 

Inače, film je snimljen u produkciji Amazon Prime Video, a na festivalu BFI London Film Festival osvojio je nagradu publike.

U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA. Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

Film "Gassed Up" prikazivaće se u bioskopima širom Velike Britanije, a od 29. marta biće dostupan na striming platformi Prime Video.

- Lepo je kada se glumi izvan zemlje, to je velika stvar za naše glumce, na ovaj način se krči put i drugima. Mi imamo veoma talentovane glumce, imamo šta da ponudimo svetu. Srećna sam što sam deo ovog filma. Izuzetna mi je čast da budem u ekipi umetnika koji su nominovani za nagradu BAFTA. Drago mi je da je film imao veliki uspeh na festivalu u Londonu i što će imati bioskopski život pre nego se pojavi na platformama - izjavila je Jelena.

Film prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvacen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading