JELENA GAVRILOVIĆ KRASI NASLOVNICU PRESTIŽNOG NJUJORŠKOG MAGAZINA! Naša glumica ZASIJALA poput holivudskih diva! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Gavrilović je ostvarila još jedan veliki uspeh!

JELENA GAVRILOVIĆ KRASI NASLOVNICU PRESTIŽNOG NJUJORŠKOG MAGAZINA! Naša glumica ZASIJALA poput holivudskih diva! (FOTO)

Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic

Jelena Gavrilović

Jedna od najtraženijih i najpopularnijih srpskih glumica Jelena Gavrilović osvanula je na naslovnoj strani jednog prestižnog njujorškog magazina. 

Naime, multitalentovana umetnica je za naslovnu stranu pozirala u elegantnoj dugoj crnoj haljini bez leđa i tako zablistala u punom sjaju i van granica naše zemlje. 

Jelena se svojim fanovima na Instagramu pohvalila ovom naslovnicom, a čestitke i komplimenti se samo nižu. 

 

Naša glumica je u tom časopisu predstavljena kao internacionalna umetnica, a u opširnom intervjuu govorila je o svojoj glumačkoj karijeri, ali i o pevanju i modeling industriji. 

Poznato je da prelepa srpska glumica pored izuzetnog glumačkog umeća, poseduje i raskošne vokalne sposobnosti, pa ne čudi što za nju vlada interesovanje i u inostranstvu.

Da podsetimo, Jelena je u novembru prošle godine oduševila publiku u Njujorku na gala manifestaciji u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja, a koja je za cilj imala prikupljanje donacija za stipendije srpskih studenata.
 
Naša glumica je na otvaranju događaja svojom izuzetnom glasovnom interpretacijom izvela dve numere, na srpskom i engleskom jeziku uz klavirsku pratnju muzičara Filipa Bulatovića, a zajedno da Đorđem Petkovićem, članom Odbora Srpskog filantropskog udruženja, vodila je program koji je kao krunu večeri imao nastup legendarnog Zdravka Čolića.

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading