NEVOLJE U TURSKOJ! Ataman OPLEO po Miciću i Klajburnu, pa DOBIO ODGOVOR koji nije očekivao!

Autor:

Sport

04.02.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efes ne blista u Evroligi, a to se odrazilo i na atmosferu u ekipi.

NEVOLJE U TURSKOJ! Ataman OPLEO po Miciću i Klajburnu, pa DOBIO ODGOVOR koji nije očekivao!

Foto: Starsport

Košarkaši Efesa poraženi su od Olimpijakosa (76:70) u meču 23. kola Evrolige.

Branilac titule nastavio je da igra po sistemu "toplo-hladno" i trenutno se nalazi na 11. poziciji na tabeli sa skorom od 11 pobeda i 12 poraza.

Ovaj neuspeh pogodio je trenera Ergina Atamana koji je udario po prvim zvezdama tima, Vasiliju Miciću i Vilu Klajburnu.

Republika

Foto: Starsport

Ergin Ataman

 

Tri četvrtine nismo igrali dobro, tek u četvrtoj smo bili agresivniji u odbrani i pokušali smo da se vratimo. Vezenkov je tada odigrao sjajno, pogodio neke teške šuteve. Mi ofanzivno nismo našli rešenje, osim možda Buboe. Patio sam na klupi dok sam gledao kako igramo, mislim da su patili i neki ljudi sa protivničke klube, jer smo igrali užasno. Ne mogu da razumem zašto počinjmo utakmice ovako loše, sad je bilo 8:0 za dva minuta igre, nema koncentracije ni pravih emocija - rekao je Ataman, pa dodao:

- Ofanzivno smo bili baš loši, mogu da čestitam ekipi što nije odustajala i što se vratila iz 15 poena minusa, posebno u odbrani. Naši glavni igrači, naše zvezde, bile su veoma loše napadački. Oni moraju bolje u ovakvim mečevima, ne samo u Turskoj kad igramo protiv slabijih timova. Govorim direktno o Vilu Klajburnu i Vasiliju Miciću. Naše zvezde moraju da poentiraju u ovakvim mečevima. Naša situacija na tabeli nije sjajna sada.

Republika

Foto: Profimedia

Vasilije Micić

 

I dok Micić nije želeo da nastavlja ovu priču, Klajburn je rešio da odgovori Atamanu.

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Davao sam koševe tokom cele godine, tako da... Pretpostavljam da nemam pravo na lošu utakmicu - istakao je Vil Klajburn i na taj način poslao neočekivan odgovor svom treneru.

Koliko će ova situacija uticati na atmosferu u timu Efesa i da li će branilac titule uspeti da se plasira među osam najboljih timova Evrope ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading