UMRLA OD TUGE ZA SINOM! Majka Nebojše Glogovca nije se mirila s velikim gubitkom, a glumac je o njoj govorio NAJLEPŠE REČI!

Autor:

Zabava

09.02.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine, a samo godinu dana kasnije njegova majka Milena zauvek je sklopila oči.

UMRLA OD TUGE ZA SINOM! Majka Nebojše Glogovca nije se mirila s velikim gubitkom, a glumac je o njoj govorio NAJLEPŠE REČI!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Danas se obeležava šest godina od smrti Nebojše Glogovca, a samo godinu dana kasnije preminula je i glumčeva majka. Milena Glogovac je umrla od tuge za sinom Nebojšom, a glumac je o njima tokom života govorio sa najvećim poštovanjem i ljubavlju. 

U emisiji "Kao sav normalan svet" iz 2010. godine legendarni glumac je pričao o svom odrastanju u Nevesinju i Trebinju, a potom otkrio kako su njegovi roditelji, a posebno otac koji je svešteno lice, reagovali na vest da je odlučio da studira glumu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Moji roditelji su ponosni i srećni što sam ja uspešan u svemu tome. Kad sam upisao Akademiju i došao kući, otac mi je čestitao, to je bila jedna od prvih stvari na kojoj mi je on čestitao u životu. Uvek su mi roditelji govorili - to je sve za tvoje dobro, to radiš za sebe. Izljubio me od srca, vrlo srećan što sam se ja našao u tome. Majka se plašila boemskog života i tog kako glumci žive, ali šta će, morala je da se pomiri s tim. Imao sam sreću što moji roditelji, iako ti hercegovački krajevi u ovdašnjim glavama zvuče kao tvrdi kamen, ipak, oni i taj narod imaju filozofsku širinu, taj narod ima dobro poznavanje ljudi i načina kako s ljudima. Moj otac je s 14 godina otišao na Bogosloviju, završio je i teološki fakultet, što nije lako. Negde je kroz studije i svoje poimanje sveta dobio drugu širinu, tako da me nije sputavao preteranom strogošću - govorio je Nebojša Glogovac, koji je izgubio životnu bitku 2018. godine.

Godinu dana kasnije zauvek je sklopila oči i glumčeva majka Milena, a mediji su tada prenosili da su poznanici porodice Glogovac govorili su da se Milena razbolela od bola za sinom i umrla od tuge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading