ANDRIJA MILOŠEVIĆ SLOMLJEN ZBOG SMRTI GLUMICE! Potresne reči LEDE KRV u žilama: Hladne KOSTI, a srce vrelo! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči našeg glumca kidaju dušu na komade!

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SLOMLJEN ZBOG SMRTI GLUMICE! Potresne reči LEDE KRV u žilama: Hladne KOSTI, a srce vrelo! Da se naježiš (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/ YouTube - VisionTeam d.o.o.

Ivana Mrvaljević i Andrija Milošević

Crnogorska glumica, producentkinja i istaknuta umetnica Ivana Mrvaljević preminula je u 47. godini nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolešću. Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a njena hrabrost i odlučnost ostavili su dubok trag kako u umetničkom svetu, tako i u borbi sa bolešću. Među njima se našao i njen kolega i prijatelj, glumac Andrija Milošević, koji je od Ivane oprostio potresnim rečima.

Naime, Milošević je podelio emotivnu objavu na društvenoj mreži Instagram, te svojoj pokojnoj glumici, a malo je reći da su njegove reči zaledile krv u žilama.

 

 

- Pričaću vam priču o prvih 12. Ona je bila jedna od njih. Bila i biće. Ivana Mrvaljević (1976 - 2024). Ej, gdje smo sve bili, i kuda se sve pentrali, za tako malo godina. Klasići, drugari, ljubavnici. Put mladosti, rezi svojim mjehurićima, sladi i lijepi dušnik ukusom koji mami halapljivost. Zajedno probasmo sve. Miješasmo suze i riječi, pravismo torte od nada. Mala grupa u malom mjestu, pričala je prva ono što prije niko nije, priče koje mještani nikada nisu čuli. Strpani u domske sobe, hranjeni onim što ima, tjerani da vjeruju. Vjera. Istina. Radnja. Čudna djeca, čuda su stvarala. Glumci. Magičari. Maglonosci. Tako je bilo. Hladne kosti, a srce vrelo. U tome balans naći. Zatvorim oči, prizovem ih redom, uvijek kada mi treba pomoć - napisao je Milošević u svojoj potresnoj objavi, podelivši Ivaninu crno-belu fotografiju uz emotikone srca.

Republika

Foto: ATA Images

Andrija Milošević slomljen zbog smrti Ivane Mrvaljević

Podsećanja radi, glumica Ivana Mrvaljević preminula je od posledica najteže bolesti, a kada je saznala za svoju opaku dijagnozu, bukvalno se onesvestila. Međutim, kada je smogla snage, odlučila je da se bori, najviše zbog svoje ćerke, koja je bila njen glavni pokretač.

Jer mnogi misle kad kažete karcinom - onda to znači "adio zauvek". Tako sam u početku i ja mislila, i počela sam da se pripremam za neke stvari. Onda sam saznala za ciljane terapije, načine lečenja koji se nude. I krenula sam u borbu. I najveći strah i najveća motivacija je bila moja ćerka. Najveći strah je bio za njenu budućnost bez mene. Istovremeno je ona bila najveći motiv da se izborim. Zbog mog deteta sam smatrala da imam jedan jedini izbor, da odlučim da pobedim - rekla je Ivana u oktobru povodom meseca prevencije karcinoma dojke za "Slobodnu Evropu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading