TANJA BOŠKOVIĆ POSTALA BAKA! Glumica ne krije sreću: Biću posvećena unučetu!

Autor:

Zabava

18.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećna vest naterala je glumicu da odmah spakuje kofere i ode u Ameriku da vidi unuče.

TANJA BOŠKOVIĆ POSTALA BAKA! Glumica ne krije sreću: Biću posvećena unučetu!

Foto: ATA Images

Legenda srpskog glumišta Tanja Bošković postala je baka, čime joj se ispunila velika želja. Naime, njen sin Đorđe, koji živi i radi u Americi, dobio je dete sa svojom izabranicom Katarinom.

Boškovićeva nije časila časa već je odmah spakovala kofere i otputovala u Ameriku da vidi unuče. Dolaskom novog člana porodice slavnoj glumici ispunje na je jedna od najvećih želja.

Kako je svojeremeno govorila u medijima, Tanja nikada nije bila naporna s pitanjima kada će njen sin postati otac.

Uzdam se u boga da će se to desiti. Biću posvećena baka, ali ako mi budu tražili da budem. Neću biti od onih baba koje se naturaju svojoj deci. I nisam im naporna s pitanjima kada će dobiti dete. Da biste bili u dobrim odnosima sa svojom decom i roditeljima, ne pitajte ih mnogo - rekla je Tanja.

Republika

Foto: ATA Images

 

Glumičin bivši suprug Dejan Karaklajić govorio je o sinu Đorđu, koji se u Americi dosta mučio kako bi uspeo tamo da zasnuje porodicu:

Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi. Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

- Snajka radi kao anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je otac Dejan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading