BORA ČORBA KAO BALI BEG: Rokeru nudili ulogu u turskoj seriji!

Autor:

Zabava

15.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Riblje čorbe pomogao turskom režiseru, a ovaj mu zauzvrat ponudio da glumi u njegovoj sapunici.

BORA ČORBA KAO BALI BEG: Rokeru nudili ulogu u turskoj seriji!

Foto: ATA Images, Youbue

Muzičar Bora Đorđević (71), koji je uspešnu karijeru izgradio kao frontmen rok benda Riblja čorba, svojevremeno je dobio ponudu da se oproba u glumačkim vodama.  

Kako je ispričao u televizijskoj emisiji, upoznao je ljude koji prave turske serije i oni su mu ponudili da glumi u jednoj sapunici koju pripremaju. Tako je Bora za dlaku mogao da postane drugi Bali Beg ili neki novi popularni junak turskih sapunica.

Upoznao sam neke ljude koji prave turske serije. Kod Kusturice, u Drvengradu. Na Mokroj gori pojavila se neka grupa turskih glumaca i režisera. Oni su malo zalutali na taj Kustendorf festival, onda su mi bili simpatični, pa sam im pomagao da uđu na te zatvorene projekcije - rekao je Bora i nastavio:   

Republika

Foto: ATA Images

 

- Onda su to znali da cene, pa su se raspitali ko sam. I onda su se dogovorili da se pojavim u jednoj epizodi turske serije. Samo nisam uspeo to da realizujem, to mi je dan danas žao. Zamislite da se moja glupa faca pojavila u turskoj seriji i kazala jednu rečenicu - ispričao je Bora kroz smeh u emisiji Mire Adanje Polak.

Roker je priznao da se uz turske serije najbolje uspavljuje.

Inače, Bora je u istoj emisiji otkrio i da je istetovirao je lik svoje 28 godina mlađe supruge Dubravke preko cele ruke i rekao da se i dalje oseča kao pubertetlija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading