BORA ČORBA ISTETOVIRAO SVOJU DUDU PREKO CELE RUKE: "Još sam u pubertetu"

Autor:

Zabava

15.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rok muzičar Bora Đorđević (71) pokazao je pred kamerama novu tetovažu, koju je uradio iz ljubavi prema 28 godina mlađoj supruzi Dubravki.

BORA ČORBA ISTETOVIRAO SVOJU DUDU PREKO CELE RUKE: "Još sam u pubertetu"

Foto: ATA Images

Frontmen benda Riblja čorba istetovirao je lik svoje 28 godina mlađe supruge Dubravke preko cele ruke, a novim crtežom urezanim u kožu pohvalio se pred televizijskim kamerama.

- Da vam pokažem... To je Dubravka. Ona je uvek tu, prisutna - istakao je on, pa zavrnuo rukav da pokaže novu tetovažu.

Republika

Foto: RTS/printscreen

 

- To je, inače, slika sa koncerta, dok me je slušala zaneseno... To je još bilo dok me je slušala zaneseno... (smeh) Naravno, šalim se - rekao je Bora Đorđević u emisiji Mire Adanje Polak, koja je snimana u Ljubljani, gde Bora već godinama živi.

Roker rodom iz Čačka ima 71 godinu, ali tvrdi da se i dalje oseća kao mladić.

- Nisam još primetio da starim, ja sam još u pubertetu! Činjenica je, ipak, da su počeli da se kvare delovi... (smeh) - istakao je on i dodao da je mu je preseljenje u Sloveniju spasilo život.

Da nisam došao ovde verovatno bih se ugasio negde usput, suviše sam divljao, preterivao sam. Shvatio sam da idem u pogrešnom smeru kad su počeli da mi otkazuju delovi, a nema rezervnih. Primetio sam da bi bilo dobro da idem na generalnu... (smeh) Zapustio sam se, nisam odmah reagovao. To je tako logično, je l'... Čovek pomisli: "Teraću dokle god mogu" - naveo je Bora.

Republika

Foto: RTS/printscreen

 

- Nisam se brinuo. Sad znam pored koga sam, s kim živim, ko me voli, ima smisla da potrajem što duže, osećam ljubav i od ljudi - zaključio je Bora u emisiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading