ZA NJOM JE UZDISALA CELA JUGOSLAVIJA, A ONA JE HTELA DA SE ZAMONAŠI! Naša poznata glumica htela da ostavi muža i decu i da ode u manastir!

Autor:

Zabava

18.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica svake nedelje provodi u Hramu Svetog Save.

ZA NJOM JE UZDISALA CELA JUGOSLAVIJA, A ONA JE HTELA DA SE ZAMONAŠI! Naša poznata glumica htela da ostavi muža i decu i da ode u manastir!

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Bošković

Slavna glumica Tanja Bošković je u mladosti važila za devojku za kojom je uzdisala cela Jugoslavija, a svojevremeno je htela da se zamonaši.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković velika vernica

Naime, Tanja je velika vernicai svaku nedelju provodi u Hramu Svetog Save, gde se moli nad ikonama i ujedno zahvaljuje Bogu na svemu što ima. Kako je i sama nedavno istakla želela je da se posveti monaškom životu. 

Razmišljala sam o tome. Međutim, mora čovek da bude svestan svojih nemoći. Ja nemam moć poslušanja, to je veliki dar, a ja sam bila buntovnica u mladosti. Ali, postoji nešto u kreativnom biću krajnje neposlušno. Veliki je poziv od Boga, i to je blagoslov veliki za one koji su pozvani da idu u monaštvo. Ja nisam. Meni Bog to nije dao. Dao mi je darove razne, za prijateljstvo, za borbu, za umetnost, dao mi je snagu lava, ali za poslušanje nije - rekla je Tanja pre nekoliko godina za "Gloriju".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Bošković redovno posećuje manastire širom Srbije

Inače, od 1974. godine kada je dobila priliku da igra naslovnu rolu u ostavrenju "Košava" priča se o njenoj nesvakidašnjoj lepoti. Mnogi su mislili, pogotovo u kasnijem periodu njene karijere, da za neverovatno lep izgled treba da zahvali estetskim operacijama. 

No, ona je više puta isticala da nikada nije bila pobornik estetskih hiruških zahvata i da je na njoj oduvek sve prirodno, a jednom prilikom je otrkrila i tajnu svog zdravlja. Tanja je izgledala više nego zanosno i nema sumnje da bi, da je odlučila da krene tim putem, svojom lepotom omađijala i Holivud. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Bošković iz mladosti

Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote - izjavila je jednom prilikom Tanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading