IVA ŠTRLJIĆ PROŠLA KROZ PAKAO, SADA OTVORILA DUŠU: Glumica nakon OPERACIJA saznala istinu koja ju je ŠOKIRALA!

Autor:

Zabava

16.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Štrljić otvorila dušu nakon operacije.

IVA ŠTRLJIĆ PROŠLA KROZ PAKAO, SADA OTVORILA DUŠU: Glumica nakon OPERACIJA saznala istinu koja ju je ŠOKIRALA!

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Glumica Iva Štrljć, koja se oporavlja nakon operacije i preloma obe ruke, otkriva da je pronađena u spa centru uprkos oporavku koji i dalje traje. Iako se ne opušta u čarima masaže ili bazena, za emisiju je ispričala sve o agoniji kroz koju je prošla.

Prilikom pada, Iva je čula zvuk pucanja kostiju, što je bio strašan doživljaj. 

- Padala sam na glavu i da bih zaštitila glavu stavila sam obe ruke napred i pala na njih. Odmah sam znala da sam ih slomila jer sam to čula to krckanje, to je nešto najstravičnije. Osetila sam strahovitu mučninu i jeziv strah - rekla je Iva u emisiji Scena.

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Iva Štrljić

 


Iva je takođe opisala kako je, i pored punog frižidera, ostala gladna jer nije mogla da se sama snadje.

- Imala sam pun frižider hrane, vode i tako toga. Otvolrila sam ga nogom i ja shvatim da ništa ne mogu da otporim, da je sve zatvoreno. Osetila sam se kao patak Dača na pustom strvu sa konzervom koju ne može da otvori – ispričala je glumica.

Foto: ataimages

Iva Štrljić

 

Snimala sam juče novu seriju na kojoj radim, štikla mi je zapela na tepih, pala sam na ruke i polomila oba gornja ekstremiteta u predelu laktova i podlaktice. Evo sada sedim na klinici i čekam da me operišu, u gipsu sam. Hvala svima sa seta, to su divni ljudi koji su mi odmah pomogli, ovakve stvari se dešavaju - otkrila je tada naša poznata glumica, a sada se oglasila nakon operacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading