POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE UNUTRAŠNJOSTI FABRIKE "TRAJAL" NAKON STRAVIŠNE EKSPLOZIJE: Evo šta se krije iza zatvorenih vrata (FOTO)

Autor:

Hronika

16.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u fabrici "Trajal" u Kruševcu

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE UNUTRAŠNJOSTI FABRIKE "TRAJAL" NAKON STRAVIŠNE EKSPLOZIJE: Evo šta se krije iza zatvorenih vrata (FOTO)

Foto: MUP Srbije


Užasna eksplozija u fabrici "Trajal" u Kruševcu danas je odnela nekoliko života i uzrokovala ozbiljne povrede kod više osoba. Ministar unutrašnjih poslova, Bratislav Gašić, posetio je fabriku nakon ovog tragičnog događaja kako bi se upoznao sa situacijom i izrazio saučešće porodicama nastradalih.


Ministar Gašić, nakon obilaska fabrike, izrazio je duboko žaljenje povodom gubitka osamnaestogodišnjeg mladića i povreda koje su zadesile četiri osobe. Istakao je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzelo sve neophodne mere kako bi se utvrdili uzroci ove nesreće i sprečile slične tragedije u budućnosti.

 


Nesreća se dogodila u pogonu za mešanje raketnog goriva oko 9 časova ujutru, što je izazvalo požar koji je brzo lokalizovan i ugašen zahvaljujući brzoj reakciji Vatrogasno-spasilačke jedinice u Kruševcu. Ovaj tragičan incident ostavio je dubok trag u lokalnoj zajednici i širom zemlje.

Kako se saznalo, tokom nesreće, život je izgubio mladić (18), dok je četvoro Kruševljana povređeno. 

Ovaj slučaj naglašava važnost bezbednosti na radu u industrijskim postrojenjima i potrebu za strožim merama kako bi se osiguralo da se slični incidenti ne ponove. Pripadnici nadležnih službi sada rade na detaljnom istraživanju uzroka eksplozije kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ove tragične nesreće.


Tragični događaj u fabrici "Trajal" u Kruševcu zahteva ozbiljnu pažnju i hitne mere kako bi se osigurala bezbednost radnika i lokalne zajednice. Nadamo se da će istraga otkriti uzroke ove eksplozije i da će se preduzeti koraci kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading