MILION SUZA, A JA JEDAN... Ova PESMA se čuje u svakoj sceni FILMA O DŽEJU, autori tvrde: "Bila je nepravedno zapostavljena"

Autor:

Zabava

12.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po velikom hitu "Nedelja" nazvan je film o Džeju Ramadanovskom, ali jedna pesma koju je legendarni pevač snimio davne 1997. provlači se u svakom kadru.

MILION SUZA, A JA JEDAN... Ova PESMA se čuje u svakoj sceni FILMA O DŽEJU, autori tvrde: "Bila je nepravedno zapostavljena"

Foto: Pelicula production

"Nedelja i svi ste tu, sve podseća na sreću" - stihovi su pesme po kojoj je nazvano igrano ostvarenje posvećeno čuvenom pevaču narodne muzike Džeju Ramadanovskom. Ipak, pesma koja je snimljena davne 1997. godine zauzela je glavno mesto u ovoj emotivnoj priči. Kako film obrađuje život mladog Džeja na putu do velike slave upravo ova pesma najbolje opisuje njegovo teško detinjstvo i odrastanje na ulicama Dorćola.

Reč je o emotivnoj baladi "Živote, ženo bez morala", a reči ove pesme diraju u dušu.

"Još jedan tmuran prođe dan

milion suza, a ja jedan
dok grlim tamu, pitam se
o, zar je đivot toga vredan

Živote, ženo bez morala
kako te samo nije stid
besna mi duša pa mi dođe
da glavom udarim o zid

Još jednom zaspao sam sam

umorni ratnik, ljubavi žedan
dok grlim tamu, pitam se
o, zar je život toga vredan"

 

 

Ekipa filma smatra da je upravo ova pesma nepravedno zapostavljena i u senci drugih Džejevih hitova.

- Ta pesma ima fenomenalnu muziku i tekst i možda je ostala u drugom planu u odnosu na neke druge Džejeve pesme. Kreativniji deo naše ekipe je odlučio da se baš ona provlači kroz ceo film, uz konsultaciju sa Futom. Smatrali smo da je ova pesma ta koja bi trebalo da ispliva kao neka pozadinska, u smislu filmske muzike i fenomenalno je legla uz neke scene - rekao je za Republiku Vladan Anđelković, producent filma "Nedelja".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading