PRVE FOTOGRAFIJE NAŠE GLUMICE NAKON OPERACIJE: Tijana Čurović objavila kako teče oporavak!

Autor:

Zabava

10.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dane provodi uz supruga Slavišu od kojeg se ne odvaja.

PRVE FOTOGRAFIJE NAŠE GLUMICE NAKON OPERACIJE: Tijana Čurović objavila kako teče oporavak!

Foto: Promo

Tijana Čurović

Glumica Tijana Čurović nedavno je hitno hospitalizovana u Beču, a o svom zdravstvenom stanju obavestila je javnost putem društvene mreže Instagram.

Poznata glumica je novom objavom na ovoj društvenoj mreži potvrdila da je operacija dobro prošla, kao i da se uspešno oporavlja. Dane provodi uz supruga Slavišu, takođe glumca, ćerku i prijatelje od kojih se ne odvaja.

- Zaista nam je bilo predivno ovih par dana, pa eto dok se oporavljam od operacije želim da sačuvam još par nekih fotografija sa ovog putovanja! - napisala je, između ostalog, Tijana u opisu fotografija sa putovanja u Minhen.

Porukom "Pozdrav iz Beča, srećan Božić. Sve je dobro što se dobro svrši. Mir Božji, Hristos se rodi", Tijana je svoje pratioce nedavno obavestila o svojoj trenutnoj situaciji. Kako je navela, razlog hospitalizacije bio je pucanje ciste na jajniku, ali je operacija prošla uspešno i sada se oporavlja.

Pored vesti o zdravstvenom stanju, javnost je takođe zainteresovana za obnavljanje veze između Tijane i njenog bivšeg supruga, kolege Slaviše Čurovića. Nakon sedam godina od razvoda, ovo dvoje glumaca odlučili su da pruže svojoj ljubavi novu šansu. Njihova romansa započela je pre 20 godina, iz poslovne saradnje, a Tijana je otkrila zanimljive detalje o početku njihove veze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading