NAŠA GLUMICA HITNO OPERISANA, OGLASILA SE NA BOŽIĆ IZ BOLNICE: Doktori joj saopštili kakvi su joj rezultati!

Autor:

Zabava

07.01.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša glumica hitno je operisana.

NAŠA GLUMICA HITNO OPERISANA, OGLASILA SE NA BOŽIĆ IZ BOLNICE: Doktori joj saopštili kakvi su joj rezultati!

Foto: Instagram.com

Glumica Tijana Čurović nedavno je hitno hospitalizovana u Beču, a o svom zdravstvenom stanju obavestila je javnost putem društvene mreže Instagram. Porukom "Pozdrav iz Beča, srećan Božić. Sve je dobro što se dobro svrši. Mir Božji, Hristos se rodi", Tijana je svoje pratioce obavestila o svojoj trenutnoj situaciji. Kako je navela, razlog hospitalizacije bio je pucanje ciste na jajniku, ali je operacija prošla uspešno i sada se oporavlja.

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana Čurović u bolnici

 

Pored vesti o zdravstvenom stanju, javnost je takođe zainteresovana za obnavljanje veze između Tijane i njenog bivšeg supruga, kolege Slaviše Čurovića. Nakon sedam godina od razvoda, ovo dvoje glumaca odlučili su da pruže svojoj ljubavi novu šansu. Njihova romansa započela je pre 20 godina, iz poslovne saradnje, a Tijana je otkrila zanimljive detalje o početku njihove veze.


Prvi susret Tijane i Slaviše desio se u beogradskom hotelu "Balkan", kada je Slaviša tražio glumicu za ulogu u predstavi. Iako joj se u početku nije dopalo njegovo ponašanje, Slavišina istrajnost i rešenost da je osvoji, polako su je osvojili. Nakon nekoliko iznenađujućih trenutaka, uključujući i neobičan "filmski" poljubac, Tijana je postala svesna Slavišine istrajnosti i hrabrosti.
Republika

Foto: Promo

Tijana Čurović

 


Iako je Tijana u početku odložila odluku o braku, Slaviša nije odustao. Nakon nekoliko pokušaja, treći prsten konačno je osvojio Tijanu, koja je tada shvatila da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Njihov put do pomirenja predstavlja primer upornosti i vere u ljubav, a Tijana ističe da je Slaviša bio u pravu što se njihove veze tiče.

Tijanino trenutno zdravstveno stanje izaziva zabrinutost kod njenih fanova, ali istovremeno i pruža nadu, dok se obnavljanje veze sa Slavišom budi interesovanje javnosti za njihovu romansu koja traje već dve decenije. S obzirom na sve ovo, Tijana Čurović i Slaviša Čurović i dalje intrigiraju javnost svojom pričom o ljubavi i izazovima s kojima su se suočavali.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading