JELENA TOMAŠEVIĆ PRIZNALA ISTINU O ODNOSU SA IVANOM: Na Božić priznala šta se dešava sa njenom PORODICOM!

Autor:

Zabava

07.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević otvorila dušu za Božić!

JELENA TOMAŠEVIĆ PRIZNALA ISTINU O ODNOSU SA IVANOM: Na Božić priznala šta se dešava sa njenom PORODICOM!

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena i IVan

Pevačica Jelena Tomašević je otkrila kako njeni najbliži i ona provode Božić. Za njenu porodicu, ovaj praznik podrazumeva posebno zajedništvo i tradicionalne običaje. Liturgija, priprema česnice i traženje novčića unutar nje predstavljaju važan deo njihove proslave. Jelena ističe da je ovo za nju i njenu porodicu prilika da se okupe i proslave zajedno, baš kao u njeno detinjstvo.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

 

Jedan od najzanimljivijih običaja koji Jelena ističe jeste traženje novčića u česnici. Ona poverava da je obično ona ta koja ima najviše sreće prilikom izvlačenja novčića, ali ponekad to zadovoljstvo pripadne i njenoj ćerki Nini ili suprugu Ivanu. Ovaj običaj predstavlja poseban trenutak za njihovu porodicu, a Jelena ističe da je to nešto što ih svake godine iznova raduje.

Ko obično izvuče novčić?

- Mislim da sam ja prošle ili pretprošle godine izvukla. Nekad Nina, nekad Ivan, ali uglavnom ja imam najviše sreće sa ti novčićima.

Ćerka Nina je već odrasla, da li to znači da nema više pijukanja ispod stola?

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

 

- Nema (smeh), nema više pijukanja ali svakako se i ona druži sa svojim drugaricama za vreme Božića i sa našom porodicom. Zapravo, ili odemo u Kragujevac, ili u Užice i budemo sa našima da proslavimo ovaj divan praznik - rekla je Jelena za Grand.

Jelena ističe da i danas aktivno učestvuje u očuvanju srpske tradicionalne muzike, koju izvodi na svojim koncertima. Kroz izmenjene aranžmane, ona uspeva da održi vezu sa svojim detinjstvom i tradicijom koja je za nju veoma važna.

Božić predstavlja poseban praznik za Jelenu Tomašević i njenu porodicu, pun tradicije, zajedništva i radosti. Njihova proslava obogaćena je različitim običajima i putovanjima, čineći ovaj praznik posebnim i nezaboravnim za njih

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading