PEVAČICA PRIPREDILA SUPRUGU NEPRIJATNU SCENU, PA MU JAVNO ZAPRETILA: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić obavili ozbiljan razgovor nakon ovoga!

Autor:

Zabava

31.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta se desilo kod kuće, nakon što je Jelena Tomašević priredila Ivanu Bosiljčiću ovo.

PEVAČICA PRIPREDILA SUPRUGU NEPRIJATNU SCENU, PA MU JAVNO ZAPRETILA: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić obavili ozbiljan razgovor nakon ovoga!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Javni nastup poznatog glumca Ivana Bosiljčića pretvorio se u pravu malu senzaciju kada je neočekivano pozvao svoju suprugu, pevačicu Jelenu Tomašević, da mu se pridruži na sceni. Publika je bila oduševljena ovim neočekivanim obrtom, dok je Jelena, iznenađena pozivom, duhovito prokomentarisala situaciju, ostavljajući prisutne u smehu.

Tokom Ivanovog nastupa, Jelena Tomašević se nalazila među posmatračima u publici, ali je veče dobilo potpuno novu dinamiku kada ju je Ivan iznenada pozvao da mu se pridruži na sceni.

- Kad vas muž ovako iznenadi, onda ćemo pričati kod kuće! - rekla je ona.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

 

Njen duhoviti komentar  dodatno je začinio ovaj neočekivani trenutak, a ubrzo je stigao njegov odgovor.

Nakon koncerta, Ivan se oglasio putem Instagram storija, nastavljajući šaljivi ton koji je zavladavao tokom večeri.

"Gospođa Tomašević-Bosiljčić je morala biti neplanirano izvedena na scenu iz prvog reda, pa makar i 'pričali kod kuće'", napisao je glumac uz dodatak blesavih emotikona, dodatno naglašavajući neplaniranost ovog susreta.

Ovaj neočekivani susret na sceni definitivno je privukao pažnju javnosti i još jednom potvrdio šarmantnu dinamiku između Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića. S obzirom na njihovu već poznatu prisnost i duhovitost, ova neplanirana situacija samo je dodatno ojačala njihovu popularnost među publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading