NAKON RASKIDA TIJANE EM I VUKA MOBA, USLEDIO NOVI ŠOK: Pevačica bacila sve u rebus, fanovi traže objašnjenje!

Autor:

Zabava

30.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Em je zaintrigirala javnost, pa odgovorom bacila sve u rebus.

NAKON RASKIDA TIJANE EM I VUKA MOBA, USLEDIO NOVI ŠOK: Pevačica bacila sve u rebus, fanovi traže objašnjenje!

Foto: Milan Kostić/FotografMK, ST/Dragan Kadić

Tijana Milentijević, jedna od najangažovanijih pevačica na domaćoj sceni, otvoreno govori o izazovima popularnosti i prazničnoj euforiji koja je obuzima. Iako je popularnost donela brojne nastupe, ona ističe da to ponekad može biti stresno, ali da je svesna da je kao javna ličnost to tražila i dobila.

Pevačica otkriva da je decembar za nju baš haotičan mesec, sa čak šesnaest zakazanih nastupa, ali ističe da se raduje reprizi Nove godine u Beogradu.

Iako je u decembru pretrpana nastupima, Tijana ističe da praznična euforija počinje kada se okiti kuća. Posebno ističe svoj boravak kod roditelja u Kragujevcu, gde pomaže mami oko priprema. Za nju nema ništa lepše od toga da bude sa porodicom u toplom i ušuškanom domu.

Republika

Foto: instagram.com/

Tijana Em i Vuk Mob

 

- Decembar je baš haos, imam šesnaest nastupa, ali sam za reprizu Nove godine u Beogradu - rekla je pevačica.

-  A gde je Vuk Mob za Novu godinu? - usledilo je pitanje.

- E, to još ne znam! (smeh) - odgovorila je Milentijevićeva za Grand, a njen osmeh mnogi su protumačili kao da par ipak uživa u ljubavi.

U Beogradu, gde provodi veći deo vremena zbog posla, Tijana kaže da ne stiže da se u potpunosti posveti prazničnom dekorisanju, ali ističe da joj je bitno da kod roditelja sve bude sređeno. Non-stop putovanja čine da ceni vreme provedeno u porodičnom okruženju.

Tijana Milentijević otkriva da je popularnost donela nove izazove, ali isto tako uživa u prazničnoj atmosferi i vremenu provedenom sa porodicom. Svoj emotivni život čuva za sebe, ali osmeh koji je prati govori više od reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading