ZGRABILA SURLU I NE PUŠTA: Milica Milša se baškari na EGZOTIČNOJ DESTINACIJI

Autor:

Zabava

09.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda serija "Igra sudbine" i "Zakopane tajne" otputovala je na Tajland sa suprugom scenaristom Žarkom Jokanovićem i prijateljima. O tome kako se provodi redovno izveštava fanove objavama na svom Instagramu.

ZGRABILA SURLU I NE PUŠTA: Milica Milša se baškari na EGZOTIČNOJ DESTINACIJI

Foto: ST/N. PANČIĆ

Veliki hrišćanski praznik Božić glumica Milica Milša provela je daleko od kuće. Zvezda serije "Zakopane tajne" u kojoj je dočarala lik glavne junakinje Lale Doder trenutno se baškari na egzozotičnoj destinaciji sa suprugom scenaristom Žarkom Jokanovićem i prijateljima. 

Poznati par provodi zimske dane na suncem okupanom Tajlandu. Nakon obilaska raznih znamenitosti na red je došao obilazak tropske botaničke bašte, gde se glumica našla u neobičnom društvu. 

- Lepotančići slončići mili i dragi - napisala je Milša u opisu fotografije na kojoj pozira kako grli surlu ove velike životinje.

Milica i Žarko su u 2024. godinu ušli plivajući u bazenu na krovu luksuznog hotela u Sigapuru u kojem su odseli. 

Milša i Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a nedavno su  obeležili završetak snimanja serije "Zakopane tajne".

Jako smo zadovoljni, publika obožava serija, zatrpani smo pitanjima zašto i kada će početi sledeća sezona. Mi smo snimili 202 epizoda, Žarko je prevazišao sam sebe. Jako emotivne, lepe, iznenađujuće epizode, gde se tajne konačno otkriju na kraju, mislim da ćete uživati. Mi ćemo za to vreme, dok vi uživate, raditi na nečemu novom - rekla je Milica i dodala:

- Mene su pitali, ja sam rekla da ne znam, volim da pročitam i da se iznenadim šta će se desiti, ovako mi je najlepše da budem iznenađenja. Evo naša, ekipa predivna je tu! Kad je serija u pitanju, on je zaista ne prevaziđen, cela ekipa, glumci, jako su zadovoljni, žele i vole da čitaju kao najlepšu belestriku, on zaista piše najgledanijeg serije. Tajna je zapravo u Žarku, mi tu samo malo pomažemo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading