ZAVIRITE U PORODIČAN DOM RADOŠA BAJIĆA: Zidinama se OGRADIO, a OVI detalji će vas oduševiti!

Autor:

Zabava

31.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš Bajić pokazao velelepni dom!

ZAVIRITE U PORODIČAN DOM RADOŠA BAJIĆA: Zidinama se OGRADIO, a OVI detalji će vas oduševiti!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Istaknuti glumac i reditelj Radoš Bajić nije samo poznat po svojim umetničkim dostignućima, već i po svom skromnom životu i posvećenosti porodici. Sa višečlanom porodicom, Bajići uživaju u svom velikom domu koji pruža mir i spokojstvo, a koji je okružen zelenilom i visokim zidinama kako bi im pružio privatnost.

 


Porodični život u velikom domu

Bajićeva kuća nije samo dom za njega i njegovu porodicu, već i za njihove ljubimce. Dvorište je veliko i pruža dovoljno prostora za decu Jelenu i Nedeljka da uživaju u igri i druženju sa svojim ljubimcima. Porodične okupljanja su česta, a Bajići uživaju u vremenu provedenom zajedno.

Skromnost i posvećenost

Foto: Promo

Radoš Bajić

 


Iako je javna ličnost, Radoš Bajić održava skroman životni stil. Redovno posećuje obližnji market gde kupuje svakodnevne potrepštine u velikim količinama. Poznat je po tome što se srdačno pozdravlja sa ljudima i rado razgovara sa njima o serijama i filmovima. Ovaj prizemni pristup i posvećenost porodici su odlike koje ga izdvajaju u svetu slavnih.

- Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom - otkrila je svojevremeno radnica u obližnjem marketu čiji je Radoš svakodnevna mušterija za Blic.

Poštovanje privatnosti i harmonija

Bajići vode miran život bez buke, žurki ili svađa. Njihova kuća, okružena visokim zidovima, pruža im privatnost i osećaj sigurnosti. Komšije ističu da se Radoš odlično slaže sa sinom i da zajedno obavljaju svakodnevne zadatke poput pranja automobila. Ova skladna slika porodičnog života dodatno naglašava Bajićevu posvećenost porodici i harmoniju koju neguje u svom domu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading