NAŠA PEVAČICA SE SKAMENILA OD ŠOKA KADA JE VIDELA OVO ISPRED STANA: Nije mogla da ZAUSTAVI suze!

Autor:

Zabava

31.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lena Čolak ostala je bez daha kada je videla iznenađenje koje joj je priređeno ispred stana.

NAŠA PEVAČICA SE SKAMENILA OD ŠOKA KADA JE VIDELA OVO ISPRED STANA: Nije mogla da ZAUSTAVI suze!

Foto: Instagram.com

Lena Čolak

Mlada pevačica Lena Čolak nedavno je doživela iznenađenje koje ju je potpuno potreslo, ali i ispunilo radošću. Naime, njeni prijatelji su smislili neobičan način da joj prirede iznenađenje, koje je izazvalo burne emocije kod mlade pevačice.

Kako je sama Lena ispričala, njeni prijatelji su je nagovorili da u kasne sate siđe ispred zgrade kako bi preuzela navodni poklon. Međutim, umesto očekivanog poklona, Lena je bila iznenađena susretom sa svojom sestrom koja živi u Americi. Sestra je bila upakovana u kutiju, što je Leni izazvalo prvo šok, a zatim i suze radosnice. Koliko je ovo iznenađenje bilo emotivno, govori i Lenina izjava da joj je srce skoro stalo od šoka.

 


U svojoj objavi na društvenim mrežama, Lena je podelila svoju sreću sa pratiocima, ističući da je njen susret sa sestrom najlepši način da se isprati stara i dočeka nova, lepša godina. Ova priča o neočekivanom susretu sa voljenom osobom izazvala je lavinu emocija kod Leninih fanova, koji su se saosećali sa njenim iskustvom.

Uprkos prvobitnom šoku i suzama, Lena je istakla da je srećna zbog ovog iznenađenja i da je sreća zapravo u malim, ali velikim stvarima. Njen emotivni snimak i otvorena iskrenost o ovoj neobičnoj situaciji dirnuli su mnoge, podsećajući nas na važnost ljubavi, porodice i neočekivanih trenutaka radosti.

Lena je svojim primerom podsetila sve nas da treba da negujemo odnose sa svojim najbližima i da cenimo svaki trenutak proveden sa njima. Njena emotivna reakcija na neočekivani susret sa sestrom iz Amerike ostavlja snažan utisak i šalje snažnu poruku o važnosti ljubavi i podrške među najmilijima.

Ovaj neobičan susret sigurno će ostati u sećanju Leni i njenoj sestri kao poseban i emotivan trenutak. Njihova bliskost i ljubav koju dele prepoznata je i od strane Leninih fanova, koji su se radovali zajedničkom susretu i iskrenoj sreći koju su osetile.

 

 


- Ona je opet došla iz Amerike da me iznenadi, meni će srce da stane od ovolikog šoka. Ja imam najbolju i najluđu sestru na svetu. Uvek spremnu da me šokira i da me učini srećnom! Jedva me je drugarica naterala da ustanem iz kreveta da siđem ispred zgrade da navodno uzmem nesto njeno, kad ono ispred najlepši novogodišnji poklon. Moja seka. Ovo je najlepši način da se isprati stara i dočeka nova i lepša godina. Srećna Nova godina svima! Grlite i ljubite one koje volite. Sreća je u malim, ali velikim stvarima - napisala je ona.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading