ZLATU PETROVIĆ OBASIPAJU NOVCEM: Isplivao snimak sa privatnog slavlja - sedi na podu, a oko nje PARE LETE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni čudno zašto je nazivaju kraljicom bakšiša!

ZLATU PETROVIĆ OBASIPAJU NOVCEM: Isplivao snimak sa privatnog slavlja - sedi na podu, a oko nje PARE LETE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Zlata Petrović je definitivno jedna od omiljenih pevačica na privatnim slavljima, a nedavni snimak sa jednog veselja to i potvrđuje. Na snimku može se videti kako Zlata sedi na podu, dok novčanice lete oko nje. Ova scena jasno pokazuje koliko je dobra zabava zagarantovana kada je Zlata u pitanju, ali i koliko je njen talenat nagrađen velikodušnim bakšišem.

Iako je okružena novčanicama, Zlata je uspela da se našali na svoj račun.

- Nemoj, molim te, pokrio si me sa parama. Ne vidi se ova lepota od žene. Nije fer. Šalim se, naravno. Hvala puno - ova šaljiva izjava samo je još jedan dokaz Zlatinog šarma i humora koji je čine omiljenom kako među publikom, tako i među domaćinima slavlja.


Iako je bila okupirana novčanicama, Zlata je pevala bez pauze, pokazujući svoju besprekornu profesionalnost i posvećenost publici. Njena izjava i ponašanje samo su dodatno ojačali utisak o tome koliko je Zlata posvećena svom poslu i koliko uživa u interakciji sa svojom publikom.

Zlata je priznala da je uvek spremna da zapeva, a to se često dešava i na slavljima njenih kolega. Interesantno je to što i tada dobija bakšiš, ali ga ostavlja muzičarima koji te večeri zapravo rade. Ova gesta pokazuje Zlatinu skromnost i poštovanje prema kolegama, ali i prema muzici uopšte.

Zlata Petrović definitivno zaslužuje epitet kraljice privatnih slavlja, jer svojim talentom, šarmom i profesionalnošću uspeva da stvori atmosferu za pamćenje i da ostavi snažan utisak na sve prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading