VODITELJKE PINKA ODMERILE SNAGE: Evo koja se bolje snalazi u najlepšoj životnoj ULOZI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Stoisavljević i Marija Egelja za Republiku progovorile o majčinstvu i pokazale se u posebnom zadatku!

Voditeljke Pink televizije Tijana Stoisavljević i Marija Egelja dobile su zadatak da se pred našim objektivom takmiče u previjanju beba, pa su na lutkama demonstrirale kako se snalaze u tome. Kako je nekako bilo i očekivano, Marija ima više staža s bebom, jer je prošle godine postala majka, u odnosu na koleginicu koja se porodila u 2023. Lepe dame koje se inače privatno druže progovorile su o euforiji oko novogodišnjih praznika, koja je mnogo veća u domovina gde ima dece, koja se raduju okićenim jelkama, ukrasima i poklonima.


Tijana se vrlo brzo vratila na posao, za razliku od Marije, koja još nije, ali obema teško pada razdvajanje od dece.
Republika

Foto: Republika

Tijana Stoisavljević i Marija Egelja

- Po povratku, prva emisija mi je bila veoma stresna, svi su mi se u studiju smejali jer sam bila poluluda. Beba mi spava u to vreme, pa mi je bilo malo lakše, ali kad Marija krene, on je uveliko budan. Moja ćerka i ne zna da sam bila odsutna, ali sam bila luda u prvoj emisiji. Čim smo završili, Ognjen mi je rekao: "Idi, ženo." Teško je zaista - rekla je Stoisavljevićka, pa dodala:


- Život mi se promenio. Ja sam neko ko zaista voli da spava i, otkako sam postala majka, to me ubija u pojam, to mi je jedina teška stvar. Hronično sam neispavana i biću dok dete ne poraste i odseli se, ali mi mama kaže da ni tad neću spavati.

Republika

Foto: Republika

Tijana Stoisavljević


S druge strane, Marija kaže da je bila pomalo paranoična, te je stalno proveravala šta beba radi.


- U početku sam stalno gledala u kameru, šta radi, da li spava, kad je imao grčeve, pomažu čučnjevi, čim vidim da tata radi čučnjeve, znam da se probudio. Nekad sebi stvaramo tenziju, ništa ne dobijamo time, videće i Tijana kasnije. Bolje se opustiti kad su u sigurnim rukama i odraditi posao, snimanje. Sad ne brinem, evo samo sam jednom pogledala u telefon, sve je u redu, to dođe s mesecima, godinama - kaže Egelja.

Republika

Foto: Republika

Marija Egelja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading