TUŽNA MACA BEČENA JE U ĐUBRE: Spasao je i odneo kod doktora, a onda je usledio ŠOK kada je životinja krenula da RASTE (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući dobrim ljudima sada je na sigurnom.

TUŽNA MACA BEČENA JE U ĐUBRE: Spasao je i odneo kod doktora, a onda je usledio ŠOK kada je životinja krenula da RASTE (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram/meleklersehridernegi

Jedna maca pronađena je u kontejneru, ulepljena u žvake i karton zajedno sa ljuskom od jaja svuda po sebi. Iako na prvi pogled ne deluje da je uopšte u pitanju životinja već igračka, njen prazan pogled i strah jasno joj se vidi u očima. Neko očigledno nije želeo da ima ovu preslatku macu te je prepustio na miliost i nemilost. Srećom, jedna osoba je izvukla iz kontejnera! Iako izgleda bolno, vukla je za krzno i odlepila od sveske i svega u šta je bila zalepljena. Nakon toga, sledi poseban period "iseceljenja" za izmučenu životinju.

Nahranjena je, a onda je i odvedena ne kupanje i čišćenje. U celokupnom videu zabeležen je napredak malene životinje. Od uplašene mace, postala je vesela životinja o kojoj se vlasnik dobro brine. Uspeli su da joj uklone žvake i sve druge ostatke po telu, okupali su je, isekli nokte i obukli u maleni džemper.

- Nemojte bacati čak ni razbijene čaše, tanjire i tako dalje, bez da ih dobro zamotate.

Neka Bog blagoslovi onoga ko je spasio - navodi se u videu kao upozorenje.

Foto: instagram/meleklersehridernegi

Životinja nakon oporavka izgleda mnogo bolje

Ovaj video koji je završio na društvenim mrežama mnoge je oduševio, ali i razočarao. Većina se pita kako je moguće da su ljudska bića ovako nehumana i da je neko ovo uradio ovako malenom stvorenju. 

"Učinili su nešto lepo za macu", "Koja šteta, nadam se da je sada dobro", Hvala Bogu", "Bog vas blagoslovio", "Prvo sam mislila da je mrtva", "Srećom ima još dobrih ljudi", komentarisali su ljudi ispod videa koji je dirnuo mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading