VELIKO SRCE MINISTARKE! Darija Kisić posetila devojčicu koju je otac godinama držao ZATOČENU u kadi (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan susret ministarke i devojčice.

VELIKO SRCE MINISTARKE! Darija Kisić posetila devojčicu koju je otac godinama držao ZATOČENU u kadi (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/darijakisictepavcevic

Kako se može videti i na fotografijama iz njenog novog doma, ona se oporavlja okružena ljubavlju i brigom. 

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je pred novogodišnje praznike devojčicu smeštenu u hraniteljsku porodicu, koju je otac držao u kadi, i čija sudbina je potresla celu naciju. Kako se može videti i na fotografijama iz njenog novog doma, ona se oporavlja okružena ljubavlju i brigom.

-U društvu sa mojom prijateljicom Lanom, u beskrajnoj igri i zabavi, radosti praznika, iščekivanju snega i još po nekog poklona. Lepa naša, da nam budeš zdrava i srećna! poručila je ministarka Kisić.

 

https://www.instagram.com/p/C1gtFN9s-dK/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Podsetimp, policija je devojčicu (8) našla zaključanu u stanu u Ulici 27. marta, a otac je sutradan uhapšen. Devojčica nije bila upisana u školu, bila je potpuno nevidljiva za sistem.

Za sve se saznalo kada je oca prijavila njegova partnerka policiji, koja je takođe trpela nasilje, ali uspela da pobegne iz stana. Devojčicu je našla policajka koja je u jednom trenutku opisala za medije sa kakvim se užasom srela dok je ulazila u stan.

- Bilo je mračno. A kada smo ušli u kupatilo iz kade je izvirila devojčica, bila je jako mršava, jedva je sedela - rekla je ona.

Još je u porodilištu (2015) prijavljeno da se roditelji o detetu ne brinu adekvatno.

"Bilo je mračno. A kada smo ušli u kupatilo iz kade je izvirila devojčica, bila je jako mršava, jedva je sedela". Majka devojčice koja je nađena u kadi, N. T. rekla je da nije viđala dete jer joj je Uroš P. to stalno branio i govorio joj da ima sve što joj treba za život". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

31.12.2023 15:34

Potrebna je istraga kako devojcica nije bila vidljiva za Sistem iako je porodilište prijavilo neadekvatnu brigu roditelja. Devojcica je u opasnosti od monstruoznog oca, njena lokacija mora ostati tajna, a najbolje je i da promeni ime i prezime.