POJAVILA SE JEDINA FOTKA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA: Ovaj DETALJ je svima promakao!

Autor:

Zabava

30.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković i deset godina mlađa Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”.

POJAVILA SE JEDINA FOTKA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA: Ovaj DETALJ je svima promakao!

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović su se upoznali 2002. godine na snimanju filma "Zona Zamfirova". Često se kaže da ljubav može da se rodi na setu, a njih dvoje su upravo dokaz za to. Vojin je priznao da je prvi put primetio Slobodu dok su snimali, i da je ona tada bila studentkinja. Taj susret se pokazao kao početak jedne posebne ljubavne priče.

Republika

Foto: Instagram-sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović Instagram

 


Nakon što su se razišli od svojih partnera, Vojin i Sloboda su započeli svoju ljubavnu romansu 2004. godine. Četiri godine kasnije, njih dvoje su krunisali svoju ljubav brakom. Venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a odlučili su da organizuju intimnu ceremoniju bez prisustva medija. Njihova ljubavna priča je postala još romantičnija kada su odlučili da se zakunu na večnu ljubav.

Vojin Ćetković je jednom prilikom izjavio da se jasno seća trenutka kada je prvi put video Slobodu na snimanju i kako mu se ona odmah učinila posebnom. Njegove reči odaju duboku emotivnu povezanost koja je postojala između njih još od samog početka njihove veze.

 

 


Iako su oboje poznati glumci, Vojin i Sloboda čuvaju svoj privatni život dalje od javnosti koliko god je to moguće. Sloboda je otkrila da voli da provodi praznike kod kuće, izbegavajući izlaske ako joj nisu neophodni. Njihov odnos je izgrađen na zajedništvu i privatnosti, što ih čini još intrigantnijim u očima javnosti.

Kroz sve ove detalje, možemo videti koliko je njihova ljubavna priča romantična i posebna, i kako su uspeli da izgrade snažan odnos koji traje već dugi niz godina.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading