VELIKO PRIZNANJE O PROŠLOSTI BAJE MALOG KNINDŽE ŠOKIRALO NACIJU: Pevač godinama krio OVO od javnosti!

Autor:

Zabava

30.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina o životu Baje Malog Knindže, ovo javnost nije znala!

VELIKO PRIZNANJE O PROŠLOSTI BAJE MALOG KNINDŽE ŠOKIRALO NACIJU: Pevač godinama krio OVO od javnosti!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Baja Mali Knindža

Pevač Baja Mali Knindža nedavno je ispričao zanimljivu anegdotu iz svog detinjstva u jednom podcastu. Naime, Baja je otkrio da je osvojio zlatnu medalju na opštinskom takmičenju u stonom tenisu dok je bio u osnovnoj školi u Livnu. Kada je autobus stigao u selo, celo selo ga je nosilo na ramenima u slavlju.

Međutim, situacija se drastično promenila kada je Baja osvojio bronzu u stonom tenisu u osmom razredu. Tada se niko nije pojavio da ga sačeka na stanici, što je pevaču bilo izuzetno smešno.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Baja Mali Knindža

 

- Kad je došao autobus, celo selo me nosilo na ramenima. U osmom razredu osvojim bronzu... Niko me živ nije sačekao na stanici! - kazao je Baja uz smeh.


Ova anegdota je Baju Mali Knindžu navela na razmišljanje o vrednostima u njegovom selu. On je istakao da ga je taj događaj naterao da se zapita šta to u njegovom selu zaista vredi i zašto se slavi samo zlato. Očigledno je da su sportski uspesi izazvali različite reakcije u zajednici, što je ostavilo dubok utisak na mladog Baju.

Osim što je poznat po svojoj muzici, Baja Mali Knindža je pokazao da ima interesantnu sportsku prošlost koja ga je oblikovala kao osobu. Ova anegdota nam pruža uvid u Bajinu introspektivnu stranu i postavlja pitanje vrednosti i priznanja u malim zajednicama.
Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Baja Mali Knindža u emisiji Premijera

 


Iako je Baja Mali Knindža danas prepoznatljiv kao pevač, malo ko zna da je imao značajan uspeh u sportu tokom svog detinjstva. Osvojena zlatna medalja na opštinskom takmičenju u stonom tenisu predstavlja impresivan sportski podvig, pogotovo ako se uzme u obzir reakcija njegovog sela na tu pobedu.

Ova priča nam otkriva da iza svakog javnog lica stoje različite životne priče i iskustva koja su ih oblikovala. Baja Mali Knindža je pokazao da je bio talentovan i u drugim sferama van muzike, što dodatno osvetljava njegovu raznoliku ličnost.

Anegdota koju je Baja Mali Knindža podelio sa publikom baca novo svetlo na njegovu prošlost i razmišljanja. Ova priča nam pomaže da bolje razumemo pevača i da ga sagledamo iz drugačije perspektive, van njegove muzičke karijere. Baja Mali Knindža je pokazao da je više od samo pevača - on je čovek sa bogatom prošlošću i dubokim razmišljanjima o vrednostima i priznanju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading