DIVAN SPORT ZA DECU: Klizanje od najmlađeg uzrasta!

Autor:

Sport

30.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavljenje sportom važno je za razvoj svakog deteta.

DIVAN SPORT ZA DECU: Klizanje od najmlađeg uzrasta!

Foto: www.tasmajdan.rs/

Deca u Beogradu obično odlučuju da se bave fudbalom, košarkom ili nekim od sportova sa loptom, ali postoji i mnogo drugih fizičkih aktivnosti i sportova koje mogu da budu dobra zabava i rekreacija, za sve uzraste.

Jedan od takvih je i klizanje na ledu, a dostupan je čak i najmlađima.

KKK Mladost iz Beograda organizuje školu klizanja, a dobrodošla su deca od 3 do 15 godina.

Republika

Foto: Tanjug

 

 

- Naš savet je da dete krene da se bavi klizanjem što ranije – idealno vreme je već sa 5 godina. Osim što će time na vreme početi da se razvijaju njegove fizičke sposobnosti i sportske navike, dete će imati dovoljno vremena da nauči sve elemente neophodne za dalja testiranja i takmičenja. Ipak, mi verujemo da nikada nije kasno za početak bavljenja sportom, pa tako u našu školu klizanja primamo polaznike uzrasta od 3 do 15 godina. Različite vrste takmičarskih kategorija i mnogobrojna klupska dešavanja omogućavaju da svi članovi pronađu odgovarajuće aktivnosti za sebe - kažu iz KKK Mladost, pa dodaju:

- Treninzi na ledu se održavaju u Ledenoj dvorani Pionir, dok se treninzi opšte fizičke pripreme održavaju u sali Centra za kulturu Vlada Divljan (bivša Ustanova kulture Palilula). Za školu klizanja, treninzi se održavaju tri puta nedeljno na ledu i jednom van leda – trening opšte fizičke pripreme. Sa napretkom članova i prelaskom u takmičarske kategorije raste i broj treninga na nedeljnom nivou, kako na ledu, tako i van leda - zaklučuju iz KKK Mladost.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading