VOJI BRAJOVIĆ DIJAGNOSTIKOVANA OPAKA BOLEST: Otkrivene najnovije vesti o BOLNIČKIM NALAZIMA!

Autor:

Zabava

25.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voja Brajović pobedio opaku bolest.

VOJI BRAJOVIĆ DIJAGNOSTIKOVANA OPAKA BOLEST: Otkrivene najnovije vesti o BOLNIČKIM NALAZIMA!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Glumac Voja Brajović se suočio sa jednom od najtežih bolesti - tumorom na mozgu, pre 20 godina. Iako je osetio trnjenje ruke, simptome je prvobitno ignorisao, pripisujući ih umoru od posla. Međutim, kako su bolovi postajali sve izraženiji, Brajović se obratio lekaru, koji je postavio tešku dijagnozu. Sreća u nesreći bila je to što je bolest otkrivena u ranoj fazi, omogućavajući uspešnu hiruršku intervenciju.

Foto: Republika.rs

Voja Brajović

 


Nesvakidašnja hrabrost i posvećenost svom pozivu došli su do izražaja kada je Voja, samo dan pre operacije, briljirao na pozornici, ne dozvoljavajući publici da nasluti da se suočava sa ozbiljnom bolešću. Nakon operacije, uz dozvolu lekara, brzo se vratio glumi, pokazujući neizmernu snagu volje i odlučnost da ne dozvoli bolesti da mu stane na put.

Voja Brajović se nije dao obeshrabriti, već je, uz podršku lekara, nastavio da igra u predstavama koje su se ubrzo vratile na repertoar. Njegova upornost i posvećenost poslu su ne samo inspirativni, već i podsećaju na važnost mentalne snage i volje u borbi sa bolešću.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Voja Brajović

 


Iako je suočavanje sa tumorom na mozgu sigurno bilo teško iskustvo, Voja Brajović je pokazao izuzetnu hrabrost i odlučnost, postavši primer kako se može savladati teška bolest uz pozitivan stav i podršku okoline. Svojim primerom, on je inspiracija mnogima koji se bore sa sličnim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

25.12.2023 22:10

Zasto pricate o ruznim stvarima koje su davno prosle? Stvarno ne razumem. Covek se opiravio, dobro je, radi, cemu te price od pre 20 godina?