MAJK DŽEJMS IZABRAO CRVENO-BELE PLEJMEJKERE! Ovo se NEĆE svideti GROBARIMA!

Autor:

Sport

25.12.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari na kakve smo navikli od strane Amerikanca.

MAJK DŽEJMS IZABRAO CRVENO-BELE PLEJMEJKERE! Ovo se NEĆE svideti GROBARIMA!

Foto: star sport

Poznati košarkaš koji nastupa u dresu Monaka Majk Džejms dao je jedan zanimljiv sud na još interesantniju objavu. Neki ga vole - neki ne, ali njegove objave na društvenim mrežama često umeju da budu zabavne.

Naime, neko je na "Tviteru" objavio izgled učionice i klupa za kojima sede zajedno neki od najboljih bekova Evrope. Temperamentni košarkaš je iskoristio tu montažu da prokomentariše svaki od stolova.

Raspored je izgledao ovako: Nan, Dorsi, Džejms (prvi sto), Kalates, Kampaco, Teodosić, Veseli (drugi sto), De Kolo, Larkin, Panter, Boldvin (treći sto), Mirotić, Šengelija, Milutinov (četvrti sto), Moneke, Klajburn, Evans (peti sto).

Plejmejker kluba iz Kneževine prokomentarisao je sve stolove osim svog.

- Peti sto je šašav. Ovi sa četvrtog sebe shvataju previše ozbiljno. Momci sa trećeg će previše raspravljati. Na drugom bih se zapravo zabavio, tu bi sigurno bilo zabavno (smeh) - napisao je Džejms na svom "X" nalogu.

Upravo za stolom za koji je košarkaš Monaka izjavio da bi se igrači previše raspravljali sedi plejmejker Partizana Kevin Panter, dok, na primer, za stolom koji je Džejms najpozitivnije "ocenio" sede sadašnji i bivši organizatori Zvezdine igre - Miloš Teodosić i Fakundo Kampaco.

Džejms je inače ove sezone nastupao u Areni već dva puta i izašao je iz Beograda polovičnog skora. U trećem kolu Monako je savladao Crvenu zvezdu Meridianbet, dok je, iako je Amerikanac pogodio trojku u poslednjoj sekundi koja je meč odvela u produžetak, Partizan bio bolji od izabranika Saše Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading