NBA BOŽIĆNI SPECIJAL: 13 sati najkvalitetnije košarke, bez prestanka!

Autor:

Sport

25.12.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa tradicijom, NBA liga i ove godine za Božić po Gregorijanskom kalendaru donosi bogat uzbudljiv košarkaški program koji startuje u 18 časova i trajaće sve do ranih jutarnjih časova.

NBA BOŽIĆNI SPECIJAL: 13 sati najkvalitetnije košarke, bez prestanka!

Foto: AdmiralBet

Čak 13 sati najjače košarke nas očekuje do utorka ujutru i mečevi se neće preklapati, a program otvaraju Niksi i Baksi. Po završetku ovog duela, na teren stupaju aktuelni šampioni lige, Denver Nagetsi, koji od 20.30 časova dočekuju svoje prethodnike, Golden Stejt, dok se dve najtrofejnije franšize u NBA-u, Lejkersi i Boston, sastaju u poslednjem evropskom terminu, od 23 časova.

Sve noćne ptice će moći da uživaju u duelu između učesnika prošlogodišnjeg finala plej-ofa, ekipa Majami Hita i Filadelfije, koji počinje od 2 sata posle ponoći, a program će zatvoriti stari rivali Finiks i Dalas. Ove dve ekipe se sastaju od 4.30 časova ujutru, a kad god Dončić i Buker ukrste mačeve desi se spektakl.

U skladu sa bogatim programom, kladionica AdmiralBet je spremila sjajne NBA praznične specijale za svaki od navedenih duela, dok sve one koji se klade na poene igrača očekuje kvota 1.90. Navedena ponuda, kao i veliki broj promocija su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Istraži bogatu Božićnu ponudu, izaberi specijale po svojoj meri ili se kladi na svoje omiljene igrače i uživaj u noći punoj spektakularne košarke!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading