BOGDAN PONOVO RASPUCAN: Rastužio sunarodnika i trenera Toronta!

Autor: M. M.

Sport

16.12.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije zapažen u trijumfu Hoksa - 125:104.

BOGDAN PONOVO RASPUCAN: Rastužio sunarodnika i trenera Toronta!

Foto: www.profimedia.rs

Prethodne noći u NBA ligi odigrano je osam mečeva, a Bogdan Bogdanović je slavio u duelu protiv Darka Rajakovića!

U obračunu Srba, bolji su bili Atlanta Hoksi kapitena Srbije rezultatom 125:104. Najbolji u timu Toronta, srpskog trenera Rajakovića, bio je Skoti Barns sa 23 poena, četiri skoka i osam asistencija, dok je kod pobednika blistao Tre Jang sa 38 poena, pet skokova i 11 asistencija. Odlično veče je imao i Bogdan Bogdanović sa 20 poena i šest asistencija.

Toronto trenutno na tabeli istočne konferencije zauzima 11. poziciju sa skorom 10 pobeda i 15 poraza, dok su Hoksi mesto iznad sa porazom manje, ali i utakmicom manje.

Zanimljivo je bilo u duelu Los Anđeles Lejkersa i San Antonio Sparsa, gde je tim iz Teksasa izašao kao pobednik rezultatom 129:119. Izranici Grega Popoviča bili su u prednosti tokom celog meča, pa pitanje pobednika nije dolazilo u pitanje. Najefikasniji kod domaćih bio je Devin Vasel sa 36 poena, šest skokova i tri asistencije, Viktor Vembanjama je dodao 13 poena uz 15 skokova, dok je kalifornijski sastav predvodio Lebron Džejms sa 23 poena, sedam skokova i 14 asistencija.

Tim Bobana Marjanovića - Hjuston napravio je veliki preokret nakon lošeg prvog poluvremena, pa su savladali Memfis Grizlise rezultatom 103:96. Roketsi su stigli do 13 pobede, uz devet devet poraza. Marjanović je bio bez minuta, a najbolji u njegovom timu bio je Dilon Bruks sa 26 poena i sedam skokova. U protivničkoj ekipi Desmon Bejn ubacio je 28 poena i dodao 13 skokova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Ostali rezultati:

Šarlot Hornets - Nju Orlians Pelikans 107:112

Filadelfija Seventisiksers - Detroit Pistons 124:92

Vašington Vizards - Indijana Pejsers 137:123

Boston Seltiks - Orlando Medžik 128:111

Finiks Sans - Njujork Niks 122:139

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading