ODUŠEVLJEN SAM NJIMA, A MOJ JE NAJBOLJI NA SVETU: Trener Denvera na neobičan način skinuo kapu Jokiću i svim Srbima

Autor:

Sport

12.12.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti momci počinju da igraju veoma mladi i nije samo da igraju kao mladi već ih i uče košarkom kada su mladi, uporedio je Meloun igrače sa Balkana i iz Amerike.

ODUŠEVLJEN SAM NJIMA, A MOJ JE NAJBOLJI NA SVETU: Trener Denvera na neobičan način skinuo kapu Jokiću i svim Srbima

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Nikola Jokić doneo je Denveru titulu u NBA ligi prošle sezone, a i ove ih predvodi do brojnih pobeda. Džokerovih 25 poena bilo je dovoljno da Nagetsi savladaju Atlantu u gostima sa 129:122, ali je u tom meču zablistao kapiten Srbije Bogdan Bogdanović koji je ubacio 40 poena od toga deset pogođenih trojki. Imajući u vidu dobru igru Srba, trener Majk Meloun je to iskoristio kao povod da oda priznanje svim košarkašima sa naših prostora koji haraju NBA ligom, poput Luke Dončića.

- Ti momci počinju da igraju veoma mladi i nije samo da igraju kao mladi već ih i uče košarkom kada su mladi. Msilim da postoji razlika u SAD sa "auu" košarkom. Klinici igraju dobro, ali da li su naučeni kako se igra? Najbolji treneri na svetu, kao što je Pit Njuel uči zašto se igra košarka. Uči momke zašto rade to što rade i ima toliko primera momaka sa Balkana, koji imaju visok IQ. Od malih nogu su dobro trenirali i znaju kako se igra košarka. Oni znaju kako da, ne samo da pomognu sebi, već što je važnije, pomognu svojim saigračima. Zaista sam zahvlan što imamo jednog asa sa Balkana u našem timu, koji je po našem mišljenju najbolji igrač na svetu - rekao je Meloun i tako pohvalio sve naše košarkaše na čelu sa svojim Jokićem.

Foto: Starsport

Bogdanović i Jokić

Podsetimo, o motivaciji na terenu, pogotovo kada igraju jedan protiv drugog Bogdanović i Jokić, govorio je i sam Bogdan.

- Uvek želimo da se nadmećemo, kao i u Srbiji kada smo igrali jedan protiv drugog. Verujem da izvlačim najbolje iz sebe, kao i on. Osećam da je veoma takmičarski nastrojen, kao i ja, samo želimo da se nadmećemo - kazao je bek Atlante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading