JOKIĆ SKINUO KAPU BOGDANU: Izgledalo je kao da nikada neće promašiti

Autor:

Sport

12.12.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećam se kada je imao ovakve utakmice, rekao je centar Denvera posle pobede nad Atlante koju je predvodio Bogdanović sa 40 poena.

JOKIĆ SKINUO KAPU BOGDANU: Izgledalo je kao da nikada neće promašiti

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Košarkaši Denvera savladali su Atlantu u gostima sa 129:122 a meč u Džordžiji obeležili su srpski košarkaši. Nikola Jokić je ponovo bio ključan faktor u pobedi koja je došla nakon tri vezana neuspeha  jer je zabeležio 25 poena, osam skokova, devet asistencija i dve blokade. Međutim, slavu je odneo kapiten Srbije Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa rekordnih 40 poena, od toga deset ubačenih trojki iz 15 pokušaja. Zato ne čudi da se upravo Nikola poklonio Bogdanu posle meča iz prijateljskog zagrljaja.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Mislim da je ovo prvi put posle dugo vremena da se zaista normalno kreće i da nema bolova. Sećam se kada je imao ovakve utakmice kada je izgledalo kao da nikada neće promašiti šut - ocenio je srpski centar.

Kada je u pitanju sam meč, Bogdan Bogdanović je ispisao istoriju NBA lige jer je sa desdet ubačenih trojki postao drugi igrač koji je ovo uspeo. Pritom je to uradio kao igrač sa klupe i tako ispisao istoriju. Bogdan Bogdanović je postao tek drugi igrač u istoriji NBA lige koji je kao rezerva uspeo da upiše 40 poena uz 10 pogođenih trojki, pošto je to pre njega pošlo za rukom samo Džej-Aru Smitu!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović

Inače, utakmica je obilovala preokretima, poprilično raspucano su obe ekipe ušle u meč, a poeni su se ređali kao na traci kako kod jednih, tako i kod drugih. Na kraju, bila je to 15. pobeda Denvera u dosadašnjem toku sezone, dok je Atlanta na skoru od devet pobeda i 13 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading