BOGDAN PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Ovo je drugi nivo, saigrači su mi rekli BRATE ŠUTIRAJ!

Autor:

Sport

12.12.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetilo me je koliko dobar mogu da budem ponekad, rekao je bek Atlante posle meča u kojem je ubacio 40 poena, od toga deset trojki.

BOGDAN PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Ovo je drugi nivo, saigrači su mi rekli BRATE ŠUTIRAJ!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Atlante poraženi su od Denvera sa 129:122 u meču NBA lige koji su obeležila dvojica Srba. Nikola Jokić pedvodio je goste do pobede sa 25 poena, ali je igrač utakmice ipak bio kapiten Srbije Bogdan Bogdanović. Bek domaćina je duel završio sa 40 poena, od toga deet pogođenih trojki iz 15 pokušaja, a kako je sve to uradio kao rezerva sa klupe ušao je i u istoriju NBA lige. Zato ne čudi da je Bogdan posle meča euforično govorio upravo o utakmici, ali i o tome šta su mu saigrači govorili.

- Nestvarno je, pomaže mi da podignem svoj nivo i podsetilo me je koliko dobar mogu da budem ponekad. Nekad izgubiš utakmicu i samopouzdanje, ali sada za moje saigrače ovo je drugi nivo - istakao je Bogdanović, a onda je otkrio i šta su mu saigrači rekli:

- Hajde, nastavi da šutiraš brate, nastavi, nastavi... Podržavali su me i pokazali da su dobri saigrači.

Dotakao se Bogdanović i duela sa Nikolom Jokićem na ovom meču, koji je i odneo pobedu.

Foto: Starsport

Bogdanović i Jokić

 Uvek želimo da se nadmećemo, kao i u Srbiji kada smo igrali jedan protiv drugog. Verujem da izvlačim najbolje iz sebe, kao i on. Osećam da je veoma takmičarski nastrojen, kao i ja, samo želimo da se nadmećemo - zaključio je bek Atlante.

Njegova partija nije mogla da prođe neopaženo, pa je i NBA liga na svom zvaničnom Tviter nalogu objavila video svih njegovih poena sa meča. Zavalite se i uživajte.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading