PRIJOVIĆKU PITALI ZA SUSRET SA KARLEUŠOM, NAKON NJENOG ODGOVORA NASTAĆE HAOS: Pevačica otkrila sve detalje PRVI PUT!

Autor:

Zabava

25.12.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović progovorila o susretu sa Jelenom Karleušom.

PRIJOVIĆKU PITALI ZA SUSRET SA KARLEUŠOM, NAKON NJENOG ODGOVORA NASTAĆE HAOS: Pevačica otkrila sve detalje PRVI PUT!

Foto: ATAImages

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavila je turneju "Od istoka do zapada". Nakon brojnih koncerata koje je doržala u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Zagrebu usledila su još dva koncerta u Tuzli.

Popularna pevačica je otvorila dušu i otkrila kako njen sin Aleksandar gleda na koncerte, ali i nepoznate detalje za koje publika do sada nije znala.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

 

- On mene pita: "Mama, da li će večeras biti puno?". Stalno je pre koncerta u Beogradu pričao: "Pevaćeš u Areni", ali nije znao kako to izgleda. Tada sam mu puštala koncerte nekog od kolege na Jutjubu, ali sada se već navikao - rekla je pevačica, a potom se dotakla i susreta sa koleginicom Jelenom Karleušom u jednom beogradskom restoranu.


Srela sam se sa njom u jednom restoranu, kada sam izlazila. Kao i uvek kada je vidim, pozdravim se, pitam kako je ona i njena porodica, meni je to potpuno normalno. Nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu.Gde god da se nalazim, uvek pozdravim svakoga. Ona mene u prvom trenutku nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je takođe bio tu sa drugarima. Prišla sam joj i pozdravila se, mislim da ona nije očekivala da će mene videti tu -  ispričala je folk zvezda, koja se osvrnula na svoj veliki uspeh, ali i zasluge koje za to ima njen suprug Filip. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika

Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša

 


- Ovo je naš zajednički uspeh. Sve ovo što se dešava mi smo zaista uradili zajedno. Niko treći. Niko nije postojao poslednjih osam godina. Svako jutro je ustajao i svako veče legao,  razmišljajući šta je sledeće što treba da uradimo. Ja njega imam u slušalici kada smo na koncertu. On mi sve vreme govori, koja je sledeća pesma, kada će vatra, efekti. Kada se koncert završi, često mi govori: "Vidiš iz onog našeg podruma je sve krenulo, a pogledaj gde smo došli - zaključila je pevačica u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading