RUŽICA SOKIĆ IZA SEBE NIJE OSTAVILA NASLEDNIKA: Oktrivena TUŽNA istina o glumici, zbog OVOGA nikad nije rodila!

Autor:

Zabava

19.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica Sokić je svojevremeno pričala o svom životu.

RUŽICA SOKIĆ IZA SEBE NIJE OSTAVILA NASLEDNIKA: Oktrivena TUŽNA istina o glumici, zbog OVOGA nikad nije rodila!

Foto: youtube/printscreen/Srdjan Petrovic

Ružica Sokić, jedna od najvećih srpskih glumačkih diva, ostavila je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Međutim, malo se znalo o pojedinim detaljima iz njene biografije, koji su oblikovali njen život i karijeru.

Ružica Sokić nije imala potomke, a razlog za to nikada nije krila. Bila je u srećnom braku sa Miroslavom Lukićem, ali je odlučila da se odrekne majčinstva iz želje da bude slobodna, posebno zbog teškog detinjstva koje je provela.

- Želja za karijerom je najviše uticala na to da prihvatim činjenicu da nikada neću imati dete. Bojala sam se da zastanem, a i plašila sam se porođaja - priznala je glumica.

Foto: youtube/printscreen/ Bimbros Beograd

Ružica Sokić

 

Ružica Sokić je od malih nogu suočavala sa nedaćama. Nakon okupacije zemlje od strane Nemačke, njen otac je bio osuđen na smrt, ali je ipak oslobođen i uspeo je da se vrati u Beograd, gde su mu oduzeta sva građanska prava. Ovaj period detinjstva za nju je bio tragičan, a agonije kroz koje je njena porodica prolazila nisu imale kraja.

- U trosoban stan ubacili su nam porodicu nekog frizera jer je to bila ruska formula stanovanja. Ti ljudi iz sela Rušnja maltretirali su nas, naročito mog oca koji je zbog verbalnog delikta bio prokažen i zatvaran - ispričala je Ružica u jednom intervjuu.

Foto: youtube.com

Ružica Sokić u seriji

 

Ružica Sokić preminula je 19. decembra 2013. godine, na odeljenju neurohirurgije Kliničkog centra Srbije, nakon duge borbe sa Alchajmerovom bolešću. Iako je ostavila veliki trag u domaćoj kinematografiji, njen životni put bio je ispunjen teškoćama i borbom, što je samo doprinelo njenoj veličini kao umetnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading