SUPRUGA NAŠEG PEVAČA GA UHVATILA U PRELJUBI: Otkriveni svi detalji RAZVODA!

Autor:

Zabava

19.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš pevač bio na klimavim nogama!

SUPRUGA NAŠEG PEVAČA GA UHVATILA U PRELJUBI: Otkriveni svi detalji RAZVODA!

Foto: Republika

Slađa Trajković je nedavno progovorila o svojoj ljubavnoj priči sa pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem, otkrivajući detalje o početku njihovog odnosa. Estradni bračni par, koji je u skladnom braku više od 27 godina, nedavno je postao i baka i deka.

Slađa je otkrila da su se upoznali davne 1995. godine i istakla da je tada čula za Đanija, koji je već bio poznat na celom Kosovu.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

Slađa Trajković i Radiša Trajković Đani

- Najbitnije u odnosu dvoje mladih je poverenje i sloga. Na prvom mestu je poverenje. U svemu tome mora da ima hemije i ljubavi, bez ljubavi ništa - poručuju pevač i njegova supruga, a Slađa je priznala da li je nekada razmišljala da ga ostavi budući da je i sam priznao da je bio neveran.

- Nisam nikad izgubila poverenje u Đanija. Bila sam na klackalici davno, ali ne. Đani je prosto takav, ne možete ni da se naljutite na njega. Njemu je teško odoleti - kaže Trajkovićka.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Slađa Trajković i Radiša Trajković Đani

 

Slađa je otvoreno govorila o poverenju u njihovom braku, ističući da nikada nije izgubila poverenje u Đanija, iako je on priznao da je bio neveran. 

- Nismo očekivali. S obzirom na to da je Đani jedan veliki zvrk, to mi nije bilo ni na kraj pameti. Bolje da voli žene, nego muškarce, to bi bilo van pameti. Posao mu je takav da mora da gleda, oči su za gledanje. Dobro je dok samo gleda - poručila je Slađa, dok se Đani samo nasmešio, prenosi "Pink".

Kada su ih upitali da li su očekivali da će zajedno dočekati srebrnu svadbu, njihovi odgovori su bili iznenađujući.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto

20.12.2023 08:58

Lele, koji mops od zene! 🤨