SIN MILENKA ZABLAĆANSKOG POSTAO OTAC: Čestitke pljušte sa svih strana!

Autor:

Zabava

16.12.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Zablaćanski postao otac!

SIN MILENKA ZABLAĆANSKOG POSTAO OTAC: Čestitke pljušte sa svih strana!

Foto: Instagram.com

Glumac Ivan Zablaćanski, sin poznatog Milenka Zablaćanskog, nedavno je postao otac, što je svakako jedna od najradosnijih vesti za njega i njegovu porodicu. Njegova supruga, takođe glumica Jelena Puzić, je danas donela dečaka na svet, ali par još uvek nije otkrio ime svog naslednika.

Radoznalost javnosti raste kako mediji prenose vesti o porođaju, ali par je odlučio da zadrži ime deteta u tajnosti. Porođaj je prošao u najboljem redu, a Jelena se dobro oseća posle ovog važnog događaja.

Foto: Instagram.com

Ivan Zablaćanski postao otac

 

Ivan je podelio fotografiju sa pevačem Mikijem Perićem na svom Instagram profilu, uz poruku koja je otkrila da su obojica sedela i čekala "još jedan čaroban trenutak". Ova vest je izazvala radost među Ivanovim prijateljima, kolegama i obožavaocima, koji mu upućuju najlepše čestitke.

Ivan Zablaćanski koji je od roditelja nasledio nesumnjiv talenat za uloge koje su mu do sada poverene. Mali broj publike zapravo zna da je reč o sinu slavnog Milenka Zablaćanskog kada ga vidi na malim ekranima, a upravo mladog glumca Ivana Zablaćanskog gledamo u televizijskoj seriji "Kolo sreće", a odigrao je i bitnu ulogu u seriji "Ubice mog oca", "Klan", "Slučaj porodice Bošković" i brojne druge. Osim toga, on je već godinama u pozorištu gde je odigrao veliki broj predstava.

- Kada je Milenko poginuo, imao sam 18 godina i već želeo da upišem FDU. Tata i mama vodili su me često kao klinca u pozorište. Sećam se da sam voleo da sedim pored portirnice, u kolima iz "Briljantina". Eto, danas igram u toj predstavi... Verujem da sam od oca nasledio profesionalan odnos prema poslu. Nikad ne kasnim, uvek sam u "niskom startu" pred probu ili predstavu. Inače, tatu sam posebno voleo da gledam kao Džordžina u "Srećnim ljudima", na Terazijama u "Herojima"- rekao je Ivan Zablaćanski svojevremeno, a prenosi magazin.novosti.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading