GAGI JOVANOVIĆ ZAVRŠIO NA SUDU: Glumac u EPICENTRU skandala, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zabava

08.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Jovanović završio na sudu zbog numere ,,Ružo rumena"!

GAGI JOVANOVIĆ ZAVRŠIO NA SUDU: Glumac u EPICENTRU skandala, otkriveni svi detalji!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Gagi Jovanović

Glumac Dragan Gagi Jovanović našao se u centru pažnje nakon što je otpevao pesmu "Ružo rumena" za potrebe serije "Moj rođak sa sela". Pesma, koja je postala vanvremenski hit, izvedena je pre 15 godina u pomenutoj seriji, a od tada je stekla veliku popularnost.

 

 

Međutim, ubrzo nakon toga, Gagi Jovanović se našao u centru skandala zbog osporavanja autorskih prava na pesmu "Ružo rumena". Naime, Ljubišić je javno osporavao Jovanovića kao kompletnog autora ovog velikog hita, što je dovelo do sudskog spora između njih dvojice, piše Blic.

Gagi Jovanović je na ovu temu izjavio da je reč o tužnoj priči te da su on i Ljubišić nekada bili drugari, ali da se očigledno vremenom ljudi menjaju. Takođe je otkrio da je pesma nastala još davne 1988. i 1989. godine, ali da je postala hit tek kada je otpevana u seriji "Moj rođak sa sela".

Foto: Instagram.com

Gagi Jovanović proslavio rođendan

 

Popularni glumac Dragan Gagi Jovanović danas je napunio 58 godina, a rođendan slavi u vikendici na Zlatiboru, sa suprugom Brankom Pujić i ćerkom Anđelom, koja je zabeležila ovaj trenutak. 

Anđela je uslikala Gagija kako duva svećice na torti, dok na sebi nosi pleteni vuneni džemper, a Branka pozira iza njega i ne skida osmeh s lica. Anđela, koja se nedavno udala za Mihaila Dudaša, podelila je i nekoliko Gagijevih slika na svom Instagram profilu, izmneđu ostalog i one sa svog venčanja.

 

 

Tajo moj dobri! Zdrav i srećan bio na mnogaja ljeta - napisala je Anđela uz nekoliko emotikona u obliku srca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevica

09.12.2023 08:07

Srećan rodjendan Gagi! Pesmu "Ružo rumena' niko ne može otpevati sa toliko emocije kao Ti! Sretno Tebi i tvojoj divnoj porodici i da Te gledamo još u nekom filmu, seriji ...