SKANDAL NA SP U ŠVEDSKOJ! Nestale rukometašice pred utakmicu protiv Hrvatske!

Autor:

Sport

08.12.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prvi put da se događa ovako nešto.

SKANDAL NA SP U ŠVEDSKOJ! Nestale rukometašice pred utakmicu protiv Hrvatske!

Foto: www.profimedia.rs

Ženska rukometna reprezentacija Kameruna iznenada je ostala oslabljena pred meč protiv Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Švedskoj, pošto su dve igračice nestale iz kampa nacionalnog tima afričke države u noći između četvrtka i petka!

Benedikt Manga Ambasa i Marijan Batamag nisu se pojavile na doručku, a kasnije je utvrđeno da se nisu ni „uspavale“.

Njima je uspelo da "uteknu", iako je Rukometni savez Kameruna, svestan da ova praksa traje već duži niz godina, imao organizovanu „pratnju“ čiji je zadatak bio da spreči eventualnu njihovu transformaciju iz sportiste u migranta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Videla sam izveštaje da su dve igračice nestale. U Savezu kažu da su pazili dobro na svoju ekipu, ali nisu krivi što su njih dve nestale - rekla je kamerunska novinarka Leokadija Bongben u intervjuu za gohandball.com.

Letos je pred meč Hrvatska – Burundi na Svetskom prvenstvu za kadete nestalo čak deset mladića iz redova afričke selekcije, ali su ubrzo pronađeni u Belgiji.

Hrvatska i Kamerun odmeriće snage u subotu od 18 časova u Geteborgu, istovremeno će se u Herningu sastati rukometašice Srbije i Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading