JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA U BEOGRADU: LEGENDA svetskog boksa držala predavanje u ZVEZDI!

Autor:

Sport

08.12.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder u prostorijama BK Crvena zvezda

JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA U BEOGRADU: LEGENDA svetskog boksa držala predavanje u ZVEZDI!

Foto: FK Crvena zvezda

Jedan od najboljih boksera svih vremena Roj Džons Junior bio je gost BK Crvena zvezda.

Jedini borac u istoriji plemenite veštine koji se okitio šampionskim titulama u četiri različite kategorije - srednjoj, supersrednjoj, poluteškoj i teškoj. Takođe, jedini bokser koji je započeo profesionalnu karijeru u poluteškoj kategoriji i osvojio titulu u teškoj kategoriji.

Upravo ovaj veliki šampion održao je trening i predavanje u prostorijama beogradskih crveno-belih na Marakani

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Roj Džons Junior u prostorijama BK Crvena zvezda

 

Dva sata treninga pretvorila su se u porodičnu atmosferu u kojoj su takmičari svih uzrasta, ali i polaznici Zvezdine škole boksa pored tehničkih i taktičkih finesa bokserske veštine, imali prilike da čuju i dosta zanimljivih detalja iz bogate karijere Amerikanca sa ruskim pasošem. 

U razgovoru sa decom iz Zvezdine sale, Roj Džons Junior je veliko iskustvo prenosio na poseban način i dokazao zašto je jedan od najvećih sportista.

Zanimljivo je da Džons drži rekord za najdužu profesionalnu karijeru nekog šampiona teške kategorije, pošto se čak 33 godine bavio boksom ( od 1989. do 2022. - 12384 dana). Taj rekord je prethodno držao Džek Džonson koji se bavio ovim sportom takođe 33 godine, ali 153 dana manje u odnosu na Roja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading