BREGA PRVU ŽENU UPOZNAO U STRIPTIZ KLUBU, RODILA MU NASLEDNICU, A ONDA JE USLEDIO RAVZOD: Svi detalji BURNOG života muzičara!

Autor:

Zabava

08.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ljubavna priča Gorana Bregovića.

BREGA PRVU ŽENU UPOZNAO U STRIPTIZ KLUBU, RODILA MU NASLEDNICU, A ONDA JE USLEDIO RAVZOD: Svi detalji BURNOG života muzičara!

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Javna priča o ljubavnom životu poznatog muzičara Gorana Bregovića uvek je intrigirala javnost. Mnoge su spekulacije kružile, a jedna od omiljenih gradskih priča je da je prvu suprugu Jasminku upoznao u striptiz baru. Sa ovom fatalnom lepoticom, koja danas živi u Australji, dobio je prvu ćerku Željku. Postao je otac u ranim dvadesetim godinama, ali ga je karijera naterala da često bude daleko od kuće.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Goran Bregović

 

Bregović nikada nije javno govorio o ženama sa kojima je bio, ali su većina njih davale šture izjave koje su potvrđivale njihove odnose. Jedna od zanimljivih priča je o njegovoj ljubavi sa glumicom Majom Sabljić, koja je tada bila jedna od najlepših na ekranima. Njena lepota i šarm nisu ostavili ravnodušnim ni Bregu.

Iako nikada nije potvrđeno njihovo romantično povezivanje, paparaci su često viđali Bregovića u blizini zgrade gde je Maja živela. Maja je kasnije otišla u Ameriku, gde je živela na visokoj nozi i bila u braku sa američkim biznismenom srpskog porekla.

Foto: ATA Images

Goran Bregović

 

Čak i nakon toliko godina provedenih u Americi, njena lepota i harizma i dalje su netaknuti. Danas živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, a svoj jubilarni 60. rođendan proslavila je u srpskoj prestonici sa prijateljima sa kojima održava kontakt.

Maja Sabljić ostaje intrigantna ličnost čiji ljubavni život i dalje budi interesovanje javnosti. Iako se povukla iz javnog života, njena lepota i šarm i dalje su prisutni, a priče o njenom životu izazivaju znatiželju mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading