TUGA ZA LAUŠEM NE JENJAVA: Velika počast slavnom glumcu u decembru, ovo će vam naterati SUZE NA OČI!

Autor:

Zabava

05.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslovenska kinoteka odaće počast Žarku Lauševiću ovog meseca!

TUGA ZA LAUŠEM NE JENJAVA: Velika počast slavnom glumcu u decembru, ovo će vam naterati SUZE NA OČI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine, nakon kraće i teže bolesti, a na večni počinak ispraćen je 20. novembra. Komemoracija je održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a ispraćaj na Novom groblju u Beogradu.  

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Komemoracija Žarka Lauševića

Jugoslovenska kinoteka odaće počast preminulom glumcu - od 13. do 17. decembra biće prikazano deset filmova u kojima je on igrao. Neki od filmova koji će biti prikazani u sklopu programa "Sećanje na..." su "Direktan prenos" Darka Bajića, "Braća po materi" Zdravka Šotre, "Oficir s ružom" Dejana Šoraka, "Kaži zašto me ostavi" Olega Novkovića, "Bolje od bekstva" Miroslava Lekića, najavila je Kinoteka.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jugoslovenska kinoteka

Laušević je ispraćen potresnim govorom koji je održao glumac Nebojša Dugalić, a potom su svi u kapeli zapevali pesmu "Sve što želim u ovom trenutku" iz "Sivog doma". Potom su zapevali pesmu iz filma "Stela", koju je u ovom ostvarenju pevao upravo Laušević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading