NAŠ JE JOKIĆ BOLJI OD LEBRONA: Košarkaš Srbije ne daje Amerima nikakve šanse protiv Srbije na OI

Autor:

Sport

05.12.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voleo bih protiv svih iz NBA lige da igramo, da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njjih tamo, kaže Ognjen Dobrić.

NAŠ JE JOKIĆ BOLJI OD LEBRONA: Košarkaš Srbije ne daje Amerima nikakve šanse protiv Srbije na OI

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine pošto je direktnu vizu overila osvajanjen srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili. Biće to dobra prilika izabranicima Svetislava Pešića da napadnu još jednu medalju, a ako budemo igrali u najjačem sastavu, sa svim NBA igračima predvođeni Nikolom Jokićem, šanse su nam velike. S druge strane, glavni kandidat za zlato su košarkaši SAD predvođeni NBA zvezdama, s tim da reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić smatra da ni oni nemaju šanse protiv nas čak i da im zaigra Lebron Džejms.

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

- Neka Lebron povede svoju družinu, pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim. Voleo bih protiv svih iz NBA lige da igramo, da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njjih tamo. Pretpostavljam da jeste, ali ne plašim se nikog. Stvarno bih voleo da dođemo na megdan njima - rekao je Dobrić za podkast "Na ivici terena", pa nastavio iz ugla da li se nada da će i za njega biti mesta ako se Kariju odazovu svi:

- Nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna, videćemo. Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Kao što smo bili i na Svetskom prvenstvu, možda i korak više. Olimpijske igre su možda i lakše od Svetskog i Evropskog prvenstva. Samo 12 reprezentacija učestvuje, manje utakmica. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading