KOMŠIJE MIRJANE KARANOVIĆ OTKRILE NJENO PRAVO LICE: Glumica se DANIMA ne pojavljuje kući, a OVI detalji šokiraju njene susede!

Autor:

Zabava

01.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović uhvaćena na delu!

KOMŠIJE MIRJANE KARANOVIĆ OTKRILE NJENO PRAVO LICE: Glumica se DANIMA ne pojavljuje kući, a OVI detalji šokiraju njene susede!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Glumica Mirjana Karanović nedavno je objavila fotografiju sa nepoznatim gospodinom, za kojeg je rekla da joj je dečko. Glumica do sada nije želela da iznosi u javnost istinu i detalje o misterioznom muškarcu, a sada su progovorile njene komšije za medije. 

Foto: ATA Images/Radule Perišić

Mirjana Karanović

 

Onima koji su teški kao crna zemlja, priželjkuju nešto lepo, kako bi se malo opustili. Verujem da smo svi tako razmišljali o našoj Mirjani jer ima veoma čudnu narav. U većini slučajeva je namćorasta, a sada otkada ima momka, ne skida osmeh sa lica - kaže komšinica za Blic, a druga dodaje:

- Usamljenost nije laka za podneti. Naročito kada si kao ona okupiran poslom.

Gospodin koji se zatekao u Mirjaninom komšiluku kratko je dobacio: “Draža nam je kao glumica”.

Žena srednjih godina je otkrila da Mirjana ponekada ne bude kod kuće danima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović

 

- Nisam ih videla zajedno, ne interesuje me kako ostali stanari provode vreme. Jedino sam primetila da je nekada nema danima. E vala, došlo vreme i da ona nije namrgođena! Baš mi je drago.

Inače, Glumica Mirjana Karanović pozirala je u Tivtu sa svojim novim partnerom, a u opisu fotografije napisala je "moj dečko i ja", tvrdeći da je gospodin na slici njen izabranik.

 

 

- Znala sam da ćete me zvati. Baš smo to komentarisali - rekla nam je Mirjana kroz smeh, a na naše pitanje da li se radi o šali ili je zaista srećno zaljubljena, kratko je odgovorila:

- Ostajem misteriozna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading