BILA JE MISS JUGOSLAVIJE, A ONDA PREKO NOĆI DONELA ŠOK ODLUKU: Tijanu Stajšić danas niko ne bi prepoznao, ŽIVOT je promenila iz korena!

Autor:

Zabava

01.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Stajšić promenila je život iz korena i sada živi van očiju javnosti!

BILA JE MISS JUGOSLAVIJE, A ONDA PREKO NOĆI DONELA ŠOK ODLUKU: Tijanu Stajšić danas niko ne bi prepoznao, ŽIVOT je promenila iz korena!

Foto: youtube.com/printscreen

Manekenka Tijana Stajšić posljednjih godina se potpuno povukla iz javnosti i živi daleko od kamera i medijske pažnje.

Tijana je rođena u Somboru i u tinejdžerskim danima je počela da se bavi manekenstvom. Godine 2001. pobijedila je na izboru za Mis Jugoslavije, a zatim se na svjetskom izboru u Južnoj Africi plasirala u top deset ljepotica, zauzela šesto mjesto i time postala jedna od najuspješnijih misica.

Pored mode, bavila se i sportom, te je bila prvakinja Jugoslavije u karateu.

Godine 2009. učestvovala je u rijalitiju VIP Veliki brat, poslije čega je napustila manekensku karijeru i završila kurs za šminkanje čime se i danas bavi, a živi u Novom Sadu.

Osim po atraktivnom izgledu, Tijana je ostala upamćena i po hit izjavi o nepristojnim ponudama koje je dobijala:

Ko god da se bavi ovim ili nekim drugim javnim poslom, neće biti potpuno iskren ako kaže da bar jednom u životu nije imao ponudu tog tipa. Pitanje je da li je prihvatio ili ne. Sve je stvar ličnog izbora. Do sada sam mogla da budem milionerka”.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading